ON OPFØLGNING PÅ HÅRFJERNING MED PHILIPS LUMEA IPL

ON OPFØLGNING PÅ HÅRFJERNING MED PHILIPS LUMEA IPL 1

Reklame for Philips

Hola Chicas!

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg for lidt over et år siden, lavede et indlæg om Philips Lumea IPL. Faktisk blev indlægget lavet på et badeværelse i Texas, da jeg var i fuld sving med at køre de amerikanske sydstater tyndt. Men det er en helt anden historie 😉

Lumea IPL  er en skøn lille hjælper i hverdagen. IPL står for Intense Puls Light og det gør er, at give en lysimpulbehandling ved at gå ned i hårsækkene og ligger dem i hvilefaste. Ganske enkelt fjerner den hårene og forhindre dem i at vokse ud igen.

Hvordan den præcis skal bruges, viser jeg i videoen, som I kan se lidt længere nede og I kan også læse den lille guide, jeg lavede i mit første indlæg. Dog er det vigtigt lige at pointere, at Lumea IPL ikke kun er til brug på benene. Fronthovedet er nemlig udskifteligt, således, at man også kan bruge den i ansigtet i armhulerne og i bikinilinjen. Dog har jeg kun testet den på mine ben, så det er det udgangspunkt, jeg taler ud fra.

ON OPFØLGNING PÅ HÅRFJERNING MED PHILIPS LUMEA IPL 2

Nu har jeg haft min ven her i lidt over et år og har faktisk brugt den kontinuerligt lige siden. Jeg havde dog lige en lille pause i November, hvor jeg var ude og rejse størstedelen af tiden og konstant var i sol (så må man nemlig ikke bruge den). Flere af jer har skrevet og spurgt nærmere ind til den og det er de spørgsmål, som jeg vil forsøge at besvare i dag. Jeg forstår godt, at man lige har lidt over overvejelser, for den er jo ikke helt billigt. Men lad os kigge på det..

ON OPFØLGNING PÅ HÅRFJERNING MED PHILIPS LUMEA IPL 3

● Gør det ondt?

Smerte er naturligvis en individuel ting, men personligt kan jeg kun sige NEJ. Altså man mærker det selvfølgelig, hver gang man skyder med lysimpulser og det giver et lille smæld. Men det er bestemt ikke noget man ikke kan holde ud. Det kan nok bedst beskrives som en lille brændende følelse og derfor kunne jeg også forestille mig, at det måske vil være lidt mere smertefuldt, hvis man f. eks vælger at bruge den i ansigtet.

● Tager det lang tid?

Ja og nej. Altså det tager selvfølgelig længere tid end det gør at barbere benene en enkelt gang. Men hvis man ligger den tid som jeg brugte på mine daglige barberinger sammen, så har jeg helt sikkert sparet noget. Jeg vil mene at jeg bruger omkring 10 min hver gang jeg bruger den.

● Hvor ofte skal den bruges? 

De første 2-3 behandlinger skal gentages hveranden uge og derefter et sted mellem hver fjerde og hver ottende. Alt efter behov. Jeg har faktisk ikke holdt regnskab på hvor ofte jeg har haft den fremme, men jeg vil skyde på, at det har været en gang om måneden.

● Er der nogen der ikke kan bruge den?

Jeps – er man gravid eller ammende, så er det no-go. Det samme er det, hvis man lider af hudcancer. Den må heller ikke bruges oven på tatoveringer, hvis man har pacemaker eller implantater. Desuden skal der også helst gå to dage, hvis man har opholdt sig i solen.

● Hvordan bruger man den?

Det kan I se lige her

YouTube video

ON OPFØLGNING PÅ HÅRFJERNING MED PHILIPS LUMEA IPL 4

● Sidst men ikke mindst: Er den pengene værd? 

Igen er det jo et individuelt spørgsmål, for hvis man synes at hele barberings-ritualet er hyggeligt og rart, så er det selvfølgelig dumt at smide 5000 kr. efter en anden løsning. Men hvis man, ligesom jeg, godt kunne undvære at skulle have skraberen frem hver eneste dag, så synes jeg bestemt at den er pengene værd.

At den virker kan der ikke være nogen tvivl om. Allerede efter de første behandlinger kan man se resultatet og som sagt kan jeg snildt gå op til 3-4 uger, uden overhovedet at mærke skyggen af hår. Som jeg også nævnte i mit tidligere indlæg, så får jeg ofte fjernet håret på min overlæbe med tråd. Det er til gengæld ikke en billig ting at holde ved lige, så jeg tror faktisk, at jeg vil forsøge at give ansigts-funktionen et forsøg.

Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds og virkelig glad for, at den kom ind i mit liv. Hvis I skulle ligge inde med spørgsmål, så skal I ikke holde jer tilbage. Desuden kan jeg også anbefale at slå et smut forbi Philips’ egen hjemmeside og læse nærmere. Her går de i dybden med det hele og besvarer det meste.

ON OPFØLGNING PÅ HÅRFJERNING MED PHILIPS LUMEA IPL 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments