OM DET DER HÅRFJERNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOkay, det er måske ikke verdens mest flatterende overskrift, men det er trods alt noget, som berører de fleste af os kvinder. Selv er jeg en af dem, som de sidste mange år, har barberet mine ben hver.evig.eneste.dag. Også om vinteren og også selvom jeg ikke har haft en kæreste eller noget som helst andet, som jeg skulle i fysiskkontakt med. Jeg kan bare virkelig godt lide følelsen af at have helt glatte ben. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et andet sted, hvor jeg også altså fjerner min hårvækst er på overlæben. Jeg elsker i øvrigt at fortælle folk, når jeg har en tid til at få fjernet mit overskæg 😉 Det får jeg ca. gjort hver 3. uge og betaler omkring 200 kr. for sådan en omgang. Det er selvfølgelig ikke noget, der vælter budgettet, men alligvel irriterende udgift, som jeg da gerne vil være for uden. Især fordi sådan en behandling ikke tager mere end 5 minutter. På samme måde vil det også være rart at spare den tid som jeg bruger på at barbere mine ben i badet, hver eneste morgen.

Derfor tøvede jeg heller ikke med at sige ja, da jeg blev tilbudt at teste den her fætter fra Philips. Også kaldet Philips IPL (Intense Pulsed Light) Kort fortalt, så er det en lysimpulsbehandling, som går ned i hårsækken og giver den i hvilefase. Den fjerner hårene og forhindre dem i at vokse igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt det kan lyde en smule smertefuldt, men det er det slet ikke. Inden jeg testede den læste jeg en del anmeldelser og ingen havde oplevet smerter. Det eneste man skal huske er bare at indstille den efter det behov man har. Dog anbefaler de, at man starter med at bruge den laveste lysindstilling op prøver sig frem derfra.

Lad os kigge lidt på hvordan det egentlig fungerer:

1. Før man begynder behandlingen, skal man vælge den korrekte lysintensitet. Hvilken intensitet man skal bruge, afhænger nemlig af ens hudfarve. IPL har en funktion som scanner huden og derigennem anbefaler hvilken intensitet man skal bruge. SMART.

2. Når man er good to go, skal man bare placere IPL på det område, man ønsker at behandle. Hvordan det helt præcis foregår, står skrevet fint i den lille bog, som følger med. Men det er et meget hjælpsom apparat, som mere eller mindre guider dig igennem behandlingen. F. eks ved at fortælle, hvornår et “behandlingsområde”er færdigt og det er tid til at rykke videre til det næste.

3. Efter behandlingen er huden måske en lille smule rød efter lyset, men det er helt ufarligt. Egentlig skal man ikke gøre så meget andet, end at påføre et lag uparfumeret fugtighedscreme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var i den heldige situtation, at jeg fik mulighed for at teste IPL lige inden min rejse til USA. Det var helt perfekt timing, for hvis der er noget, som man ikke altid har tid til, mulighed for eller bare lyst til, når man rejser rundt og mere eller mindre bor i en kuffert, så er det at tage de der lange bade, hvor man tager sig god til at barbere benene, give håret en hårkur og hvad man nu ellers har af behov i dagligdagen.

indtil nu har jeg kun testet IPL på mine ben og det har været en ret stor succes. Det er i hvert fald stadig helt bløde og glatte. Så snart jeg kommer hjem fra min rejse, så vil jeg også give det et forsøg med behandling af mit overskæg 😉

For en god ordens skyld, skal jeg måske lige huske at fortælle, at man skifter den der front-dut, alt efter hvilken kropsdel man behandler. Altså alt afhængigt af om man behandler sine ben, armhuler, bikinilinje eller ansigt.

Er der mon nogen af jer, som også har prøvet IPL eller som måske har overvejet det? I så fald har jeg lovet de venlige menneske fra Philips at opfordre jer til at give en kort anmeldelse af produktet henne hos philips.dk og Pricerunner.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments