OUT OF OFFICE

Nå kære venner, nu sker det simpelthen. For første gang i bloggen 9 leveår, kommer der til at blive stille herinde. Bum stille. Jeg går nemlig på sommerferie. Faktisk var det en samtale med Emily om selvsamme emne, der førte til min beslutning. For som hun selv så fint skrev i sit indlæg, så tager musikere jo også en krea-pause i ny og næ, hvor de trækker stikket. Ganske enkelt for at samle tankerne og finde ny inspiration.

OUT OF OFFICE 1Billedet er lånt herfra

De seneste par måneder, har været de travleste nogensinde, i hele min blog-karriere. Det er selvfølgelig en god ting, men det har også gjort, at jeg har gået med en konstant følelse af, aldrig at have nået det jeg gerne vil. Dèt kombineret med et par ting i det virkelige liv, som har slået mig lidt omkuld, har fjernet det meste overskud og det skal bare findes igen.

Det håber jeg, at jeg gør i løbet af de næste 10 dage. De skal nemlig tilbringes i smukke Kroatien, sammen med min bestie Julie. Vi rejste tidligt i morges og foran os har vi halvanden uge, hvor den udelukkende skal stå på afslapning, sol, god mad, dybe samtaler og kold hvidvin. Lige med undtagelse af et lille indlæg med en opfølgning af den her, så kommer jeg ikke til at opdatere herinde og faktisk tror jeg, at det bliver lidt svært for mig, for når jeg oplever nye ting, så får jeg altid lyst til at dele dem. MEN i sidste ende, så tror jeg at det bliver sundt at opleve, bare for at opleve.

Instagram kommer jeg ikke til at lukke ned for, så der kan I roligt følge med 🖤


Hvis I alligvel klikker herind imellemtiden, så har jeg lige samlet en lille håndfuld, at nogle af mine personlige favoritindlæg. Måske har I overset et enkelt eller to.

● Dengang jeg fik nok af Instagram-gamet og lige måtte lufte mine tanker.

● Da jeg sagde farvel til Wewonder.dk og Hej til Miekirstine.dk

● Der var også dengang, hvor jeg fortalte hvorfor jeg ikke har en kæreste.

● Hvis I selv har en sommerrejse foran jer, så har jeg næsten lige givet et par tips til at pakke den perfekte tøj-kuffert og den perfekte accessorie-kuffert.

● Bloggens mest læste indlæg nogensinde, er faktisk den her opskrift. Så meget for mine hårde anstrengelser for at få de perfekte outfitbilleder i hus 😉

● I kan også læse lidt om, hvilken slags rejsemakker jeg egentlig er.

KAN I HAVE ET PAR SKØNNE UGER! VI SES PÅ DEN ANDEN SIDE 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments