MAJ’S BEAUTYFAVORITTER

img_1373

Det er endnu engang blevet tid til lidt beauty-snak og nu skal det handle lidt om mine, nuværende favoritter. Nogle af dem er klassiskere, som jeg måske også har snakket om herinde tidligere, mens andre er nye tilføjelser, som har vundet min kærlighed. Som altid er de alle udvalgt særligt ud fra MANGE produkter, som jeg har testet. Nogle af dem har jeg selv købt og andre har jeg fået tilsendt. Alle ord og meninger kommer fra hjertet 🖤

La Mer, Creme de la mer soft cream: Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange jeg har anbefalet La Mer’s fortryllende cremer. Men det er der altså også en grund til, for de er fuldstændig fantastiske og giver fugt og pleje, som ingen andre.

La Mer Eye Creme: Helt genial til at holde området omkring øjnene fugtig og skindende hele dagen lang.

Glossier Boy Brow: For første gang nogensinde, har jeg kastet mig ud i at bruge et “flydende” produkt på mine bryen. Jeg plejer altid at give dem lidt mørkt øjenskygge. Den her er fantastisk og giver både form, fylde og farve. Godt at Glossier snart begynder at sende til Danmark.

Glossier Haloscope: Highlighter er og bliver mit favorit-make up-produkt og jeg har efterhånden også fået mig lidt af en samling. Den her er min nyeste favorit og tilfører den fineste glød, kombineret med masser af fugt. Den er genial til at skabe det der sommerlige sun-kissed look.

Glossier Concealer: Det var Kat, som tippede mig om den her og det er jeg ret taknemmelig over. Den er genial til at dække de der irriterende røde pletter og områder. Jeg har f. eks en tendens til en rød næste. Især når det blæser eller er koldt. Det kan den her fjerne og derfor er den også et fast element i min håndtaske.

M2 Eyelash Serum: M2 serum har gjort en verden til forskel for mine vipper, efter at jeg er stoppet med at have eyelash extencions på. Jeg har flere gange fået spørgsmålet om, om den virker og dertil kan jeg kun svare, at DET GØR DEN. Jeg har så meget optur over den, at den fik sit helt eget indlæg for lidt tid siden.

Bobbi Brown, bare glow: Den her fætter har vist også været med i et par indlæg efterhånden, men det er også en af dem, som jeg ikke kan kaste nok kærlighed efter og som jeg ikke kan undvære i min samling. Helt genial til at friske huden op, når man når ud på eftermiddagen og bare godt kunne bruge lidt ekstra glow.

Clinique Better Glow: Uden tvivl en af de bedste foundations, jeg nogensinde har prøvet. På en og samme tid, er den dækkende, fugtgivende og helt perfekt i konsistensen.

Aerin Hibiscus Palm: Den her parfume har en fast plads i min toilettaske og siden jeg fik den har den været min faste “rejseparfume”. Derfor har jeg også kun gode minder med den. Hver gang jeg lander på et hotelværelse sætter jeg den frem på badeværelset og det er som om, at den formår at gøre alt pænere og få det til at føles lidt mere hjemligt.

img_1673

La Mer Foundation: Endnu en af de bedste foundations. Den her er lidt mere fed i sin konsistens, så den bruger jeg primært de dage, hvor jeg har brug for lidt ekstra dække. Men det, jeg elsker alle mest ved den, er dens evne til at bevare en hulens masse fugt i huden.

Dr. Jart Cicapair: Cremen, der gjorde mit liv meget bedre 😉 Jeg kan ikke kaste nok kærlighed efter den her og alle, som gerne vil have mindre røde og pigmentering i huden vil elske den. I kan læse mit lidt mere dybdegående indlæg HER.

Supergoop settingmist: En genial lille hjælper, som får make up’en til at sidde lidt pænere og som tilmed også har SPF. Den er perfekt til sommerens rejser, fordi den er så lille, at den ikke stjæler pladsen i toilettasken eller tilmed kan tages med i håndbagagen, hvis man kun rejser med den slags.

Supergoop Everyday sunscreen: Endnu en fantastisk lille rejsestørrelse, som både formår at give masser af fugt, samtidig med at den beskytter huden mod de farlige UV-stråler. Den er kommer til at være et fast element i toilettasken på mine kommende rejser.

img_1684

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments