M2 EYELASH SERUM – VIRKER DEN?

img_9434

Jeg har modtaget produktet i gave, men alle ord og meninger er mine egne

Hej kære jer 🖤

I dag har jeg et lille tip til jer, som jeg har glædet mig særligt meget til at dele, for vi skal nemlig snakke lidt om et sandt vidundermiddel. Den opmærksomme læser ved nok, at jeg har fået lavet eyelash extensions hos The Powder Room de sidste par år og har været SÅ glad for det. Mit liv blev afgjort nemmere, den dag jeg stoppede med at bruge mascara.

Lige inden jeg rejste til Thailand i Januar, besluttede jeg mig for at tage en lille pause. Egentlig mest fordi, det ikke kunne betale sig for mig at få fyldt dem op, inden jeg skulle tilbringe størstedelen af min tid i varme og vand i en længere periode. Da jeg kom hjem, foreslog Malene fra The Powder Room, at jeg skulle prøve et Lash lift inkl. farve i stedet (lash lift er basically en permanent-bøjning af vipperne) Den var jeg med på og det skulle vise sig, at jeg blev så glad for det, at jeg helt droppede extensions og har faktisk haft det sådan siden.

Samtidig fik jeg også mulighed for at teste M2 Serum, som jeg faktisk også havde prøvet for en del år tilbage. Jeg huskede den som ret effektiv, men må indrømme, at jeg er blevet overraskende positiv. For JA DEN VIRKER. Faktisk sådan helt vanvittigt meget og når jeg fortæller mine veninder, at jeg faktisk ikke har vipper på længe, men blot har fået dem bøjet og fået dem lange, fyldige og flotte ved hjælp af M2, så siger de, at de ikke kan se forskel.

HVAD

M2 er et serum, som har det geniale formål, at få vipperne til at blive lange og fyldige. Det er baseret på et innovativt og meget kraftfuldt kompleks af aktive ingredienser. Jeg kan faktisk huske, at jeg engang har hørt noget om, at det blev udviklet ud fra en ingrediens, der blev brugt til at behandle Grå stær, da alle patienter endte med at få MEGET lange og fyldige vipper. Hvor meget hold der er i dag, må I ikke lige hænge mig op på.

HVORDAN

Det skal påføres èn gang om dagen, ved vippernes rødder og helst om aftnen, når området er blevet renset. De skriver, at man kan se resultater efter ca. 6 uger, men jeg må indrømme, at jeg allerede kunne se en tydelig forskel allerede efter 4.

Jeg har spurgt Malene nede fra The Powder Room, om man også kan bruge det, hvis man har extensions på. Hun siger, at det rent faktisk er en fordel og at det bare giver et endnu bedre resultat.

RESULTAT

Resultatet er virkelig vildt og nu hvor jeg har brugt det i et par måneder, er mine nederste vipper blevet så lange, at det næsten er for meget 😉 Jeg har både fået flere vipper, de er blevet meget længere og igen, meget mere fyldige. Jeg vil sådan ønske, at jeg havde taget et før billede, så I kunne se resultatet, men hvis I vidste hvor svært det er at fotografere øjenvipper, så man rent faktisk kan se dem 😉 Dog kan man se en lille video henne på M2’s hjemmeside, hvor de viser forløbet. Jeg synes at den beskriver det helt perfekt og uden at overdrive.

Det eneste negative jeg kan komme i tanke om, er prisen. Den koster 990 kr. og det er selvfølgelig en sjat. Til gengæld får man et produkt, som holder hvad det lover og desuden holder det i virkelig lang tid. Som sagt er jeg godt 3 måneder inde i mit forløb og jeg fornemme slet ikke, at den er ved at være tom. Dog kan man ofte være heldig at finde den på tilbud. Lige nu bliver den f. eks solgt her til 568 kr.

Jeg har lige opdaget, at den også findes til bryn. Den gad jeg dælme også godt at prøve. Måske et muligt fødslesdagsgave-ønske, til kvinden der har alt.

img_9446

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments