NYT HÅR, EN NY REJSE OG EN DUM FOD

img_1409Reklamelinks: Jacket: Weekday Top: Second Female Trousers: Mango Shoes: Gucci Bag: Fendi Vintage (similar here)

Reklame for Second Female

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har besluttet mig for at gro mit hår langt igen, for så at besluttet mig for at beholde det korte, for så at ombestemme mig igen 🙈 Jeg har også fået input fra et hav af veninder og dèr var der et kæmpe stort flertalt, der stemte for at beholde det korte.

Da jeg lod de lange lokker falde, i sensommeren sidste år, var det mest af alt med henblik på at starte forfra og komme af med alt det slidte, en gang for alle. Det var hele tiden min tanke, at det skulle være langt igen, men jeg endte altså med at blive overraskende glad for det. For det første var det langt pænere, end jeg havde turde håbe på og for det andet, er det MEGET nemmere at have med at gøre. Det filterer ikke, knækker ikke og ser bare meget sundere ud. Desuden kan jeg også snildt gå 4-5 dage uden at vaske det, når det er kort. Dog tror jeg, at de fleste langhårede kvinder, altid vil have lidt svært ved at vinke farvel til de lange lokker. Der er jo så meget identitet i det pokkers hår 😉

Men som I nok kan fornemme, så er der pt. mange flere ting, der taler for det korte, så derfor tager jeg i hvert fald lige en sæson mere. De blev fikset og gjort fine inde hos Gun-Britt af min yndlingsfrisør Frederikke i onsdags (sponsoreret behandling). Som altid elsker jeg resultatet og at jeg så også fik en god omgang Olaplex har bare gjort det endnu bedre.

img_1482

I dag er i øvrigt en dag, som jeg har glædet mig til i 100 år. Jeg rejser nemlig til Albanien, på en forlænget weekend. Destinationen ved jeg nærmest ikke noget om og jeg har ikke haft tid til at gøre den helt store research. Men det bedste af det hele er også selskabet. Jeg skal nemlig afsted sammen med min søster og min mor.

Faktisk er rejsen en fødselsdagsgave til min mor, så den har ikke fået for lidt på hotel-fronten. Som det ser ud nu, har det vist også vist sig at være en god idè, for vejrudsigten ser ikke alt for god ud. Men så er det jo godt, at vi bare kan hygge i fine rammer med spa, kold vin, lange snakke og masser af hygge. Dèt glæder jeg mig til. Husk at I kan følge med henne på Instagram.

Billederne her er fra i går, hvor vi jo havde den fineste forårsdag i København. Mit humør var dog ikke helt på toppen, for jeg er ved at blive godt skør af den fod, som gør ondt. Jeg ved godt, at jeg sikkert overdramatiserer situationen og at der helt sikkert er mange, som har det meget værre end mig. Men de sidste mange år, har jeg sagt, at det værste man kan tage fra mig, er muligheden for at løbe en tur. Nu har jeg snart ikke været i løbeskoene i en uge og jeg er ærligt talt ved at blive skør. I tirsdags fik jeg heldigvis en omgang akupunktur og det plejer at virke efter et par dage. Kryds lige fingre, ik?

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_1452

img_1413

img_1453

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments