16 FINE BOLIGTING OG EN RABATKODE TIL MOODINGS

bolig

Reklamelinks: 1. Aalto 2. Broste Copenhagen 3. ELLOS 4. HAY 5. COS 6. Nicolas Vahè 7. Kartotek Copenhagen 8. DBKD 9. HAY 10. ELLOS 11. HAY 12. Skandinavisk 13. Jenni Tolf 14. Bloomingville 15. HAY 16. Skagerak

Det vil være synd og sige, at jeg er meget hjemme lige for tiden og derfor har boligindretning og bolig-dimser heller ikke fyldt det helt store i mine tanker. Men de seneste par dage, hvor jeg lige har været hjemme og vende, må jeg indrømme, at der er flere steder, hvor jeg godt kunne tænke mig at skifte lidt ud og tilføje lidt nyt.

Efter min tur til Marrakech, har jeg ikke helt kunne slippe tanken om et nyt gulvtæppe. Jeg har ellers altid været så glad for mit “bloggertæppe” fra ELLOS. Men da jeg faldt over det ene smukke og farverige efter det andet dernede, så er det pludselig som om, at det falmer lidt. Næste gang jeg rejser derned, så bliver det altså med en stor kuffert, så jeg kan tranportere sådan et med hjem 😉 Hvis jeg aldrig kommer afsted igen, så har ELLOS heldigvis også et ret godt udvalg af lignende modeller.

Men som overskiften også afslører, så har Moodings netop smidt en rabatkode ud i offentligheden. Den giver faktisk 25% på hele molevitten til og med på søndag. Koden er BIRTHDAY25. Jeg er selv ret fristet til at klikke det smukke sengetøj fra Broste Copenhagen (nummer 2) hjem. Jeg har det faktisk allerede i hvidt og har udelukkende brugt det, de sidste par år. Derfor er det også ved at være lidt slidt og trænger til en udskiftning 😉

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments