13 TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE

vestiairecollective

Reklamelinks: 1. Loewe 2. JW Anderson 3. Dior 4. Loewe 5. Fendi 6. Balenciaga 7. Dior 8. Gucci 9. Gucci 10. J.W Anderson 11. Louis Vuitton 12. Chanel 13. Fendi

Jeg ved godt, at Vestiaire Collective ikke ligefrem er nogen nyhed, men det er det altså lidt i min verden. Efter jeg købte min Fendi Baguette-taske derinde i sidste måned, er jeg begyndt at kigge forbi i ny og næ for at se, om der skulle være dukket noget spændende op. Hvis man holder sig godt opdateret, så kan man altså også gøre nogle seriøst gode fund. Sådan havde jeg det lidt, da jeg fandt min blue bird J.W Anderson-taske, helt ny og med prismærke, til langt under købsprisen. Så er man ved at investere i en ny taske, så er det altså en god idè,  lige at smutte forbi Vestiaire og se om man ikke kan finde den derinde først, til en ret god pris.

Som I måske husker, så lavede jeg et lille indlæg om min erfaring med Vestiaire og en lille guide til at shoppe derinde. Den har I heldigvis taget rigtig godt imod og et par stykke af jer forslog også, om jeg ikke kunne lave et lille indlæg med mine favorit-tasker derfra.

No problemos, så det får I her. Dog skal jeg lige huske at sige, at det kan gå lidt hurtigt derinde, så jeg tør altså ikke lige love, at der ikke er nogle af dem, som er blevet solgt i tiden fra jeg lavede collagen (i formiddags) og til nu. Men mon dog 😉 Og husk at I finder min lille guide herhenne.

Har I nogensinde gjort et godt fund derinde?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments