FORÅR DU FINE

img_9219Reklamelinks: Jacket: Second Female Jumper: Rouje Skirt: Mads Nørgaard Shoes: & Other Stories Bag: Fendi

Reklame for Mads Nørgaard

Glædelig lillefredag, kære jer 🖤

Kan vi ikke godt blive enige om, at i går var helt fantastisk? Foråret er kommet, sådan for real og ikke “kun” på den der måde, hvor man kun lige kan få lidt varme, hvis man finder en af de sjældne pletter med sol og ingen vind. Det var varmt selv i skyggen og jeg var nærmest ved at få et hedeslag på dagens første cykeltur, fordi jeg af ren vane, var hoppet i vinterjakken med tørklæde og handsker.

Noget andet, der gjorde dagen særligt god, var at min garderobe fik et par opgraderinger, da postbuddet ringede på ved middagstid. Drømme-forårsjakken fra Second Female er endelig flyttet ind og det samme er de fine bling-bling-loafers fra & Other Stories. Nu kan foråret bare komme an, for jeg kunne næsten ikke være mere klar 😉

Om aftenen spiste min veninde og jeg hos Send Flere Krydderier, som er det skønneste spiseri her på Nørrebro, hvor de serverer alt det bedste fra det mellemøstlige køkken. Jeg tog heldigvis en del billeder, så jeg tænker, at der kommer en lille restaurantanmeldelse op inden længe.

Dagen i dag er pakket til randen. Først en morgenmad/formiddags-date med Emilie, så hjem og arbejde lidt. Senere et par aftaler og så et event i aften. Heldigvis er alting meget mere overskueligt, når der ikke er polarkulde og når man ikke konstant skal pakke sig ind og ud af lag.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_9232

img_9226

img_9206

img_9239

img_9261

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments