TIRSDAGSTIPS: MAGISKE VINGUMMIER TIL ET SUNDERE HÅR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame (jeg har fået produktet til test, med har ikke fået penge for at omtale det)

I mine sidste mange skønhedsrelaterede indlæg, og især dem, hvor jeg har snakket om hår, så har jeg namedroppet Sugarbearhair og lovet en lille uddybning af dem. Den kommer nu. For ser I, jeg har nemlig testet de små bamser i et par måneder nu og har ret meget optur over dem.

Lad mig starte med at slå fast, at jeg var forholdsvis skeptisk i starten. Mest af alt fordi, det føles lidt skørt at spise to blå vingummier og tro på, at det gør noget godt for mig. Om de er sunde eller ej og ligefrem gør noget godt for kroppen, det ved jeg slet ikke nok om sundhed, vitaminier og mineraler til at udtale mig om, men at de gør noget godt for håret, det tør jeg næsten at skrive under på.

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg klippede forholdsvis meget af mit hår tilbage i efteråret. Ganske enkelt fordi det var blevet uoverskueligt slidt, kedeligt og ret tynd (se selv her). Jeg har egentlig altid haft forholdvis tykt hår og det har altid været en af de ting ved mit udseende, som jeg var ret glad for. Men efter et år med mange rejser og mange dage med sol og saltvand, måtte jeg bare indse, at der skulle ske noget drastisk. Derfor besluttede jeg mig for at starte forfra. Det betød, som sagt, at jeg måtte lade de længste lokker falde, beskytte det bedre når jeg var i sol, vaske det så lidt som muligt (jeg har altid vasket det hver dag) og hjælpe det lidt på vej, med kosttilskud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiden er det kun gået fremad og mit hår har det bedre, end det har haft i lang lang tid. For det første er det blevet meget tykkere. Faktisk tykkere end det har været i mange år. Det har fået mere glans, filtre mindre og fået et utal af søde komplimenter.

Jeg siger selvfølgelig ikke, at det udelukkende er takket være Sugarbearhair, men det er da værd at bemærke, at fremgangen begyndte, samtidig med, at jeg begyndte at spise dem.

De små bamser smager godt, som slik jo gør, er vegetariske og indeholder A, C, D, E, B-6 og B12 samt folinsyre, pantotensyre, iod, zink, cholin, inositol og biotin. Biotin stimulerer fedtsyreproduktionen i hovedbunden og det er nødvendigt for at fremme hårvæksten.

De anbefaler, at man spiser to vingummier dagligt og resultaterne kan ses efter ca. 3 måneder. Hvert glas indeholder 60 bamser og der er altså bamser til (surprise surprise) èn måned. Jeg er ved at være færdig med mit 3. glas, men kunne allerede fornemme store ændringer en måned inde i forløbet. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at jeg, som sagt foretog mig flere ændringer i “projekt sundt hår”.

Som I kan se oppe i toppen, så har jeg fået vitaminerne til test, hvilket jo er et af de små privilegier, som bloggerjobbet medfører. Men den slags kan også være farligt, for nogle gange får man testet et produkt, som man bliver så glad for, at det medfører en lille afhængighed. Sådan er det endt med dem her og det er ikke en helt billig en af slagsen. Èt glas for koster nemlig omkring 260 kr. og det er nok det mest negative, jeg kan sige om mine nye små venner.

De forhandles bl.a lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments