DEN BEDSTE SAG OG DE BEDSTE PRODUKTER

img_1938Reklame (jeg har fået produkterne, men har ikke fået penge for indlægget) 

Tidligere på ugen var jeg til det fineste event, på den helt nye Fars dreng-cafè inde i byen. Det var Estèe Lauder der havde inviteret, fordi de havde noget, de gerne vil fortælle. Sagen er nemlig den, at de hele Oktober måned markerer 25 års jubilæet for Estèe Lauders kamp mod brystkræft. The Breast Cancer Awareness Campaign blev startet tilbage i 1992 af Evelyn H. Lauder og den har selvfølgelig til formål at forbedre forskningen på områder.

Det er jo desværre sådan, at langt de fleste af os, får den dumme sygdom tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt i vores levetid. Lige nu er der også en, som betyder rigtig meget for mig, som kæmper kampen og derfor vil jeg selvfølgelig også gøre alt hvad jeg kan, for at støtte op om kampen.

Henne hos Estèe Lauder har de gjort noget ret fantastisk. Det er nemligsådan, at de har udvalgt 4 produkter, hvor hvert salg (ex. moms) går 100% til Støt brysterne i Danmark. Det er simpelthen sådan et fint initiativ og så gør det jo heller ikke noget, at de udvalgte produkter er nogle ret fantastiske af slagsen. Deres Advanced Night Repair er f. eks lidt af et vidundermiddel, som jeg også fortalte lidt mere om, i Septembers beauty-favoritter.

Så venner, hvis I alligvel har planer om at opgradere beautysamlingen i løbet af de næste par uger, så overvej lige at tjekke The Pink Ribbon-collection ud først ♥

Det var bare lige det jeg ville sige. Nu vil jeg gå i sving med at pakke min kuffert. I morgen tidlig er der afgang mod Amsterdam og traditionen tro, så er jeg frygtelig bagud med en masse ting.

Rigtig god aften ♥

img_1967

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments