SEPTEMBER’S BEAUTYFAVORITTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder reklame, i form af sponsorerede produkter

♥Treat Neglelak: Det endelig lykkedes mig at finde en neglelak i den helt perfekte lavendelfarvede nuance. Og så bliver den bestemt ikke mindre god af, at den også har en vanvittig god holdbarhed.

♥ Frizz control fra Moroccanoil: Jeg blev introduceret til den her under modeugen i August, hvor mit hår fik fornøjelsen af at blive stylet af Moroccanoil. Her fortalte jeg den søde frisør, at mit hår havde en tendens til at se kedeligt og tørt ud. Med det samme sagde hun, at den her helt sikkert vil hjælpe mig. Det gør den bestemt også og jeg bruger den hver gang jeg har vasket mit hår. Det kræver bare et par spray i håndklædetørt hår.

♥ Estèe Lauder Advanced night repair: Det her er afgjort den bedste serum, jeg har prøvet til dato. Jeg har også ladet mig fortælle, at det har taget mange mange års forskning at komme frem til det endelige resultat. Det er et af de produkter, som rent faktisk holder hvad det lover. Jeg bruger den under min ansigtscreme om natten og vågner op med langt mindre dehydreret hud, som også føles meget blødere.

♥ Flint fnugrulle: Hvis I undrer jer over, hvad den lange lyserøde dims er, så kan jeg fortælle, at det er en fnugrulle, som man snildt lige kan have i tasken. Genialt eller genialt?? Den kan i øvrigt købes i & Other Stories.

♥ Love / Curl revitalizer fra Davines: Jeg er helt forelsket i duften af hele Davines’ Love-serie. Den må man næsten ikke snyde sig selv for. Derudover er det her produkt også ret genialt. Det er til hår med krøller, eller naturligt fald og har egentlig bare til formål, at kontrollere krøllerne og få håret til at se mindre kruset ud. Den skal bruges i tørt hår.

♥ MÄT bar: Jeg har næsten altid en MÄT-bar i tasken og har efterhånden fået mig et lidt for højt forbrug. De smager helt fantastisk (den her med peanut er min absolutte favorit) og så fungerer de som det helt perfekte lille mellemmåltid.

♥ Beaute Pacifique Face mist: En Face mist er nok det produkt, som jeg bruger flest gange i løbet af en dag. Hver gang jeg trænger til en lille opfriskning, så kan sådan et par spray altså gøre underværker. Min nuværende favorit er den her fra Beaute Pacifique, som næsten lige er kommet på markedet.

♥ Beauty Blender: Sådan en må man absolut  heller ikke snyde sig selv for. Især ikke, hvis man bruger flydende foundation. Husk at den lige skal en tur under vandhanen inden brug. Så hæver den op til dobbeltstørrelse.

♥ Becca Foundation: Mit største krav til foundations er, at de skal være lette, nemme at påføre og så selvfølgelig dækkende, men stadig på en naturlig måde. Det er måske lidt mange krav og det er bestemt heller ikke alle, som kan opfylde den. Men den her fætter fra Becca kan det hele og selvom den er ret ny i min samling, så kunne jeg godt forstille mig, at den fik en fast plads i fremtiden.

♥ Læbestift fra Lipstick Queen: Jeg har vist snakket om den her en del gange herinde, men den er også så optur, at den lige skal med igen. Det lyder måske mærkeligt, med en grøn læbestift, men sagen er den, at den bliver alt anet end grøn, når den kommer på. Til gengæld forvandler den sig til den fineste rosa farve, som ligger sig på den der måde, der får det til at se helt naturligt og effortless ud. Mit forbrug af den er så stort, at det her vist er den 3. jeg tager hul på i år.

♥ Foundation-stick fra NARS: Et af de der produkter, som bare er helt geniale og uundværlige, på dage hvor man hår sovet for lidt og bare lige ser lidt mere træt ud, end man plejer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments