WIN THE DAY: EN GOD START OG ET FANTASTISK PRODUKT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Vichy

Jeg er et morgenmenneske med stort M og sover meget sjældent længe. Både fordi jeg ikke er specielt god til at sove, men også fordi, jeg hellere end gerne står lidt tidligere op om for at få den bedste start på dagen og undgå unødigt stress.

Derfor blev jeg også ret glad, da jeg blev tilbudt at være en del af Vichy’s #wintheday-kampagne. I den forbindelse har jeg også skulle teste deres helt nye produkt Minéral 89, som ganske enkelt er en booster til huden, som styrker den og gør den stærkere til at klare alle de udfordringer, den møder i løbet af en dag.

Som jeg også fortalte lidt om her så har produktet helt afgjort vundet min kærlighed og det har være en fast del af min morgenrutine i løbet af den sidste måneds-tid. Det er har vanvittig mange gode funktioner, men en af dem, som jeg selv er rigtig glad for er, at den kan bruges sammen med ens øvrige produkter. Den erstatter altså hverken den ansigtscreme, serum, natcreme eller hvad man nu bruger. Det er bare en lille ekstra lille tilføjelse, som min hud allerede er blevet lidt afhængig af.

Jeg kommer lidt nærmere omkring Minéral 89 længere nede, men først, har jeg fået fornøjelsen af at dele mine bedste 3 tips til at #wintheday. Sjovt nok handler de allesammen om morgenrutiner, for hvis I spørger mig, så er det ligesom der, at grundstenen for resten af dagen bliver lagt.

vichy2

1. 6 ud af ugens 7 dage starter jeg med at træne. Aller helst med en løbetur. Jeg elsker løb så højt, at jeg snildt kunne gøre det hver eneste dag, men fordi min krop af og til fortæller mig, at den har brug for en pause, så supplerer jeg også med forskellige træningsformer i Fitnesscenteret og jeg forsøger også at få dyrket yoga 1-2 gange om ugen. Men som sagt er løb det aller bedste for mig og det giver mig den helt perfekte start på dagen. I hverdagene står jeg op mellem kl. 6 og 6.30. Drikker et glas vand, hopper i løbeskoene og begiver mig ud i byen. På det tidspunkt er den nærmest helt tom og det er bare noget helt særligt at have det hele for sig selv. De fleste dage er jeg alene afsted, men så ofte det kan lade sig gøre mødes jeg gerne med en veninde og tager et par kilometer i et roligt tempo, mens vi får vendt verdenssituationen.

2. Når jeg kommer hjem går jeg i bad og herefter tager jeg mig god tid til mine skønhedsrutiner. Den rutine, som Minéral 89 er blevet en del af. Efter badet tager jeg den på som det første og slutter af med min ansigtscreme. Det hele sker i et roligt tempo, så der også er god tid til at drikke kaffe imens 🙂 Efterfølgende lægger jeg lidt make up. I hverdagen bruger jeg ikke så meget – lidt foundation og lidt farve på mine øjenbryn. Efterfølgende spiser jeg morgenmad og den gør jeg også meget ud af. Jeg kunne aldrig drømme om at springe den over eller tage den på farten.

3. Når alle rutinerne er klaret, så går dagen sådan rigtigt igang og her er jeg begyndt at starte med at ligge et lille slags skema, som noget af det første. Mine hverdage er sjældent ens og derfor er jeg simpelthen nødt til at sætte dagene lidt i system, hvis jeg ikke skal glemme noget eller ende med at få stress. Derfor starter jeg med at tjekke op på mine deadlines, svarer mails og vurdere hvor lang tid jeg skal bruge på dagens gøremål. Nogle dage har jeg et par møder, andre dage skal jeg skyde billeder til kampagner og andre dage noget helt tredje. Et godt overblik er helt essentielt for mig, hvis jeg skal have en god dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og nu til det der skønne produkt: Som sagt er Minéral 89 ikke et produkt, som skal erstatte noget i ens hudplejerutine. Det er bare et ekstra boost, som gør huden klar til at #wintheday. Vichy’s budskab siger det fuldstændigt som det er: “Din daglige dosis styrke til huden” . Det har et hav af skønne egenskaber og det for at give jer det bedste overblik ridser jeg dem lige op her:

♥ Styrker hudens barrierefunktion

♥ Tilfører huden fugt

♥ Blødgør huden

♥ Fremmer hudens naturlige fyldighed

♥ Giver en frisk og sund glød

♥ Beskytter mod, at forurenende partikler sætter sig fast på huden

♥ Absorberes hurtigt af huden

♥ Har en let, geleagtig tekstur

Minéral 89  består af termalsk vand, mineraler og hyaluronic acid. Termalvandet er bestemt ikke bare almindeligt vand, der har fået et fancy navn. Det er hentet fra det franske vulkanske område i Auvergne og har en dokumenteret effekt på huden ved at balancere PH-værdien. Desuden er produktet uden parfume og egner sig godt til sensitiv hud.

Nu har jeg vist også fået solgt den ret godt, har jeg ikke? Men det er vitterligt et skønt produkt og det her er en anbefaling, som jeg kan stå 110% indefor. Hvis I gerne vil gøre jeres hud en tjeneste, så skynd jer lige at smutte herhen smutte herhen, for der kan I nemlig få tilsendt en hel prøve – helt gratis. Det vil I ikke fortryde ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vichy1

Til sidst bliver jeg simpelthen nødt til lige at tilføje, at den aller, aller, ALLER bedste måde at #wintheday på selvfølgelig inkluderer en dyp i havet. Desværre er der ikke de store muligheder for den slags her på Nørrebro, men så snart jeg er et sted, hvor det kan lade sig gøre, så kan I tro, at det er noget jeg udnytter.

Hvad gør I for at komme bedst fra start? 

fullsizerender

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments