FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK

fullsizerender

Indlægget indeholder reklamelinks

Glædelig fredag, skønne jer!

Jeg håber at I har en dejlig weekend foran jer? Selv er jeg netop hoppet på toget, som her kurs mod Fyn. I morgen skal jeg til 30års fødselsdag hos min barndomsveninde og invitationen siger noget med hygge og kolde drinks i haven, så vejret har bare at være med os. Det bliver et kort visit, for sørme om der ikke også er endnu en 30års fødselsdag på programmet på søndag. Den finder dog sted i Gentofte, så nogen skal tidligt op og nå et morgentog.

Den seneste uge har været ret skøn, med flere hyggelige stunder. Igen har det også været en af dem, hvor der har været en god balance mellem work og fritid. Jeg har været godt med fra starten og faktisk er det længe siden, at jeg sidst har følt at jeg har for travlt. Højdepunktet har naturligvis været købet af min Gucci taske og så også middagen med Estee Lauder på D’angleterre.

Når alt det så er sagt, så glæder jeg mig faktisk også lidt til et par dage væk fra mailen. Det har været en af de der uger, hvor jeg flere gange er blevet irriteret og i lidt dårligt humør pga. misforståelse og ting, der ikke er gået hjem. Kender I det? På mandag starter jeg forfra med ny energi 🙂


Her får I lige lidt tanker fra ugen og et par tips til at gå weekenden imøde med <3

I mandags tog jeg mig endelig sammen til at købe en håndsteamer og her 5 dage efter, kan jeg slet ikke forstå, hvorfor jeg først har gjort det nu. Jeg har brugt den hver.eneste.dag og har aldrig haft mere fint og glat tøj. Den er den her fætter jeg snakker om og den er hver eneste krone værd.

Taylor Swift har udgivet en ny single. ENDELIG siger jeg bare. Hvis jeg skal danse i Weekenden, så bliver det til den.

I er mange der har været så søde at spørge ind til min ternede Blazer fra Gina Tricot. Nu er den endelig kommet online.

Hvis jeg var i København i weekenden, så var der ingen tvivl om, at jeg skulle en tur til Selinevej på Amager for at plukke blomster. Faktisk en det en smule hårdt at vide, at jeg ikke når derud inden det hele er væk. Jeg er helt forgabt i Emilys smukke billeder. Anders Hemmingsen har selvfølgelig også nået at opsnappe trenden 😉

Hvis I har planer og at bestille take away, så husk at downloade WOLT. I får stadig 75 kr. i rabat på jeres første bestilling, med koden “miekirstine”.

Og lige her på falderebet er der dumpet en ret skøn nyhed ind. H&M’s nye mærke, ARKET, har netop åbnet deres webshop. Om jeg vil have det hele? Jo tak.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments