EN TIRSDAG PÅ D’ANGLETERRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Top: Zara Dress: Gina Tricot Jacket: Gina Tricot Jeans: Gina Tricot Shoes: Gardenia Bag: A.P.C

Hola Chicas!

Håber at I har haft en dejlig dag? Det kan I tro at jeg har. Den har været travl, men skøn. Dagen højdepunkt var uden tvivl, da UPS kom forbi med min nye Gucci-taske. Resultatet kan I se lige her, men jeg satser stærkt på, at den også får sit eget indlæg. Det fortjener den uden tvivl.

Derudover har jeg bl.a være forbi The Powder Room for at få mine vipper fyldt op og her sidst på eftermiddagen, har jeg haft en møde angående et samarbejde, som jeg virkelig håber bliver til noget. Sagt på den der irriterende blogger-måde 😉 Mellem de to ting, skete der også noget ret sjovt. Der mødtes jeg nemlig med Nimrod, som var ham, jeg ret spontant tog til Las Vegas med, da jeg rejste rundt i USA for et par år siden. Han var i København for et kort visit og da han skrev, at han stod på Nørrebros Runddel, var jeg naturligvis nødt til at smide alt hvad jeg havde i hænderene for at køre ud og og mødes med ham 🙂

Billederne her er fra i går, hvor jeg var til et af de fineste og mest hyggelige events, jeg længe havde været til. Estee Lauder havde nemlig inviteret til middag og produkt præsentation på D’angletere. I min tid som blogger, har jeg virkelig været til mange events og i langt de fleste tilfælde, ved man aldrig helt hvad man får. Nogle gange bliver man skuffet og føler at man har spildt sin tid, mens man andre gange, bliver totalt overrasket og går derfra med en virkelig god oplevelse. I går var det afgjort det sidste, som var tilfældet.

Jeg var hoppet i ovenstående outfit, men hvis jeg havde vidst hvor fint et setup, der rent faktisk var tale om, havde jeg nok valgt noget lidt finere. Når det så er sagt, så er jeg glad for, at jeg lige får mulighed for at vise jer min fine bluse fra Zara, som jeg har købt inde i butikken, til sølle 80 kr. Jeg har desværre ikke kunne finde den online, men jeg købte den i sidste uge, hvis nogen skulle være interesseret. I det hele taget er jeg ret vild med de der tynde bluser, som man kan have under stropkjoler. Derfor bliver den her helt sikkert også mit næste køb.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments