LAD OS SNAKKE LIDT OM SOLCREME

avene1

Indlægget er sponsoreret af Avène

Velkommen til det næste indlæg i forbindelse med mit ambassadørskab med Avène. Sidst handlede det om deres skønne Tolèrance-serie og i dag skal vi snakke lidt om solcreme – for det er i høj grad højsæson for den slags. Den danske sommer skal nok komme – det lover jeg.

Nu skal jeg bestemt ikke lyde alt for hellig, men hvis jeg selv skal sige det, så er jeg rigtig god til at bruge solcreme. Det har jeg bestemt ikke altid været, men i løbet af de seneste år, så har jeg brugt cremer med SPF hver eneste dag i sommermånederne. Eksperterne anbefaler endda, at man bruge det hele året rundt, så det burde man jo næste overveje 😉

Personligt har jeg en kæmpe respekt for solen og de skader den kan medføre. Jeg er ikke fanatisk og kan bestemt også godt lide, når mit ansigt får et lille glow og når mine ben er brune. Men jeg vil 100 gange hellere opbygge den naturlige tan langsomt, med brug af solcreme, end at ligge og stege i solen et par timer, uden nogen beskyttelse, for at opnå et hurtigere resultat. Det kommer aldrig til at ske.

Når det kommer til solbeskyttelse, så har Avène selvfølgelig også udviklet sådan en serie og vidste I, at Avène er det største solbeskyttelsesmærke på de danske apotekshylder? Mon ikke det skyldes, at de i det hele taget altid laver nogle fantastiske produkter, som endda også er til at betale?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har faktisk brugt deres solbeskyttelsesprodukter de sidste på år og har været vanvittig glad for dem. Derfor har det også været en stor fornøjelse at få mulighed for at teste de 2 nye produkter, som er kommet på markedet:

Anti-aging Suncare SPF50+: En helt fantastisk ansigtscreme, som på alle måder opfylder de (forholdsvis høje) krav, som jeg personligt har til den solbeskyttelse, jeg bruger i ansigtet. For det første giver den ikke uren hud, hvilket jeg har oplevet med andre solcremer og så er konsistensen let og enormt nem at påføre. Desuden er den er også parfume og silikonefri.

Avène Sun Lotin SPF50+: En helt klassisk solcreme til kroppen, som har en meget høj beskyttelse, hvilket naturligvis er det aller vigtigste. Derudover har den også et højt indhold af Avènes termalkildevand og sidst men ikke mindst, så efterlader den ikke det der irriterende hvide skær på huden.

avene2Til sidst bliver jeg også nødt til at nævne ret skønne tiltag. Sagen er nemlig den, at de har slået sig sammen med organisationen, Pure Project for at beskytte havenes koralrev. Sagen er nemlig den at der hver eneste år ender omkring 25.000 tons solfilter i havene og det ødelægger bl.a koralrev.

Avène har derfor udviklet et sortiment af solbeskyttelsesprodukter af rene formler, med det formål at minimere påvirkningen af havmiljøet. Det betyder, at deres produkter ikke indeholder silikone, meget få solfiltre og ingen vandopløselige solfiltre. Produkterne er altså enormt skånsomme for miljøet og kan bruges på badeferier med lidt bedre samvittighed.

Alle produkterne kan købes her og på alle landet apoteker.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments