KÆRLIGHED TIL AVÈNE OG EN NY FANTASTISK MASKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej venner. I dag skal vi snakke lidt om hudpleje, for Avène har nemlig lanceret et nyt produkt, som jeg har testet og som jeg har glædet mig til at fortælle mere om. Den opmærksomme læser ved nok, at jeg har brugt Avènes produkter i flere år og at det er nogle af dem, som jeg vender tilbage til igen og igen.

Jeg er i den heldige situation, at jeg igen er blandt deres ambassadører, hvilket jeg naturligvis er rigtig glad for. Den seneste tid har jeg testet og brugt produkter fra deres Tolerance-serie og dem skal vi kigge lidt nærmere på nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tolerance Mask

Tolerence-serien blev lanceret i April sidste år, men den har netop fået et nyt medlem – nemlig Tolerance Mask, som skal bruges som supplement til seriens øvrige produkter. Det er en maske, som er velegnet til tør, træt og mat hud, der trænger til lidt ekstra fugt. Udover Avènes thermalkildevand, indeholder masken også Shea butter, som virker blødgørende og saflorolie, som styrker hudbarrieren. Den skal bruges ca. en gang om ugen og påføres, når man har renset huden. Den skal sidde i minimum 15 min men kan også sagtens bruge den natten over.

Og Resultatet? Holy moly! Jeg har det SÅ vildt over det her produkt og har virkelig lyst til at bruge den hver evig eneste nat. De gange jeg har brugt den, har jeg haft den på natten over og dagen efter har min hud været blød som silke og nærmest dobbelt så fugtig og sund at se på, som dagen inden. Det er afgjort et af de produkter, som jeg kommer til at købe igen og igen og igen.

Masken kan købes hos alle apoteker og hos Webapoteket.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De øvrige produkter 

Som sagt er masken en del af Tolerance-serien og man opnår selvfølgelig det optimale resultat, hvis man bruger det hele sammen. Jeg har også testet de øvrige produkter og som jeg altid har det med Avène’s produkter, er jeg virkelig positivt.

Tólerance Cleansing lotion: En lotion som er udviklet til sensitiv eller allergisk hud. Den renser huden og skal både skal bruges morgen og aften. Når den er påført skal den sidde i godt 2 minutter og Avène anbefaler at afslutte med et par spray af deres Thermal kildevand.

Tolerance Crème: Her har vi seriens ansigtscreme, som både skal benyttes morgen og aften. Den har en dejlig let konsistens og er lidt at påføre. Den er særlig god til tør og sensitiv hud og tilfører en masse fugt og næring.

Avène Thermal kildevand: Egentlig er det her produkt som sådan ikke en del af selve Tòlerence-serien, men et gennemgående produkt i alle Avènes serier, hvis man kan sige det sådan. Den består af ren kildevan fra Avène-kilden i Frankrig (som jeg i øvrigt besøgte for et par år siden, da jeg var på tur med Avène). Vandet virker på beroligende og irritationsdæmpende og gør i det hele taget bare en masse fantastiske ting. Det er et af de produkter, som har været en fast del af min hudpleje i løbet af de sidste par år og jeg bruger den flere gange dagligt. F. eks er den helt helt genial at have med når man flyver. Her bliver huden ofte tør, men hvis man lige bruger den et par gange, så undgår man faktisk det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt er jeg ret stor Avène-fan og det er naturligvis også derfor, at jeg igen har takket ja til at være ambassadør for dem. Deres produkter er skønne, pæne og effektive og de holder hvad de lover. Derudover er priserne også på et niveau, hvor alle kan være med.

Til sidst skal jeg også lige huske at nævne, at de kan købes på Apoteket og på webapoteket.dk. Hvis I også er fans, så kan I godt glæde jer til de næste par måneder. Der kommer jeg nemlig også til at teste og fortælle om en masse af deres øvrige produkter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments