16 FLOTTE TASKER PÅ UDSALG

bags

Reklamelinks: 1. Balenciaga 2. By Malene Birger 3. Marni 4. Ganni 5. Anya Hindmarch 6. By Malene Birger 7. Givenchy 8. Scotch & Soda 9. & Other Stories 10. Chloè 11. Adax 12. Stella McCartney 13. By Malene Birger 14. Marni 15. Anya Hindmarch 16. Dries Van Noten

Hej venner og rigtig glædelig tirsdag <3 Jeg lovede jo, at jeg ville diske op med lidt mere udsalgs-indhold i løbet af ugen. Så det får I her og hvorfor ikke starte med det aller bedste; tasker. udsalgsperioderne er afgjort det bedste tidspunkt at gøre en god taske-investering. Det var f. eks i vinters, under udsalget, at jeg faldt over min elskede Marni-taske.

Udsalgstaskerne er naturligvis i høj kurs og det kræver tålmodighed at finde den rigtig og nok også, at man holder godt øje, på diverse webshops. Selv er jeg ikke specielt god til nogen af delene 🙂 Men nu har jeg lige været ude og lede lidt og  har fundet 16 af de aller pæneste jeg faldt over. Der skulle gerne være lidt i alle prisklasser, farver og former.

P.s: Jeg er selv den lykkelige ejer af nummer 6 og vil gå så langt som at sige, at det er den perfekte weekendtaske eller håndbagage-taske til de lidt længere flyvninger.

Kan I have en skøn dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments