ÅRETS SIDSTE (OG DYRESTE) KØB

img_5132Marni Trunk bag 

Se nu lige engang – der var hun jo!! I løbet af de sidste par uger, har jeg snakket om, at jeg gerne ville købe mig en ny taske og når jeg først beslutter sig for den slags, så går jeg all in på projektet. Præcis derfor, har jeg researchet markedet mere end hvad godt er og har virkelig gjort mig mange overvejelser.

Et eller andet sted, så synes jeg, at det er helt hul i hovedet at betale så meget for en taske, men på den anden side, så ved jeg også bare hvor glad jeg har været, de andre gange, jeg har gjort det. Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har fortrudt købet af en dyr taske.

I denne omgang kom jeg frem til, at jeg enten ville have en Marni, en Gucci eller en Proenza Schouler. Men nok aller helst en Marni trunk, for størrelsen passer helt perfekt til mit behov. Derefter skulle jeg jo så beslutte mig for en farve og om jeg var villig til at give fuld pris. Jeg nåede faktisk ikke at komme frem til nogen af delene, for da jeg i går var et smut inde i byen og lagde vejen forbi Holly Golightly stod denne skønhed og ventede på mig.

Udsalget var startet, men den stod på et bord for sig selv, så jeg kunne ikke helt gennemskue om det var en ny eller nedsat vare. Jeg spurgte ekspedienten og da hun fortalte mig, at de netop havde besluttet at sætte den ned også, selv om den faktisk var helt ny, ja, så var jeg faktisk slet ikke i tvivl. De er heldigvis ikke nærige med deres udsalg og jeg endte med at få den med 40%. HURRA.

Det eneste sted jeg har kunne finde den online er hos Mytheresa, men der er den desværre ikke sat ned.

Det her bliver mit sidste indlæg i år, så jeg vil lige benytte lejligheden til at ønske jer alle et rigtig godt nytår og må I få en helt fantastisk aften. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen i morgen og i skrivende stund sidder jeg og arbejder på et indlæg med gode film og serier til 1. Januar.

Vi ses på den anden side <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments