NOGET OM TASKER OG 9 FLOTTE AF SLAGSEN

bags

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hvis der en dag skulle ske det utænkelige, at jeg kom i en situation, hvor jeg kun måtte vælge èn slags accessorie til resten af livet, så skulle det være tasker. Jeg kunne selvfølgelig også bare starte med at fortælle, at jeg elsker tasker eller nævne, at det er min yndlings-accessorie. Men nu har jeg i hvert fald fået understeget, hvor meget jeg elsker tasker.

For et par uger siden sagde Lau noget rigtig sødt til mig. Kort fortalt, så sagde hun egentlig bare, at jeg havde en enormt god og lækkert taske-samling. Det gjorde mig rigtig glad, for det havde jeg egentlig aldrig tænkt på, at jeg havde. I mine mange år som blogger, så har jeg faktisk aldrig følt, at jeg var en med en god taske-samling. Det har jeg måske heller ikke altid været, men ved nærmere eftertanke, så kan jeg da godt se, at jeg har fået købt mig et par ret gode og flotte af slagsen, i løbet af de seneste par år.

Min Marni er dronningen af min samling. Den er jeg SÅ glad for. Men mine 3 A.P.C tasker har virkelig også vist sig at være nogle gode køb. Af samme årsag, glæder jeg mig også altid til at se deres nyeste kollektioner, for jeg finder med sikkerhed 5 modeller, jeg gerne vil have. Som I også kan se i collagen, så har de f. eks lige lavet den flotte half moon-bag med en kæde i steder for en læderem. Den ku jeg godt.

jeg har det selvfølgelig også på samme måde med alle de andre – den gad jeg ret godt at have. Især den flotte kuffert fra By Malene Birger. Det er lidt min drømme-kuffert og hvis de en dag besluttede sig for at lave den i en stor version, så vil jeg med sikkerhed være en glad køber.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments