BEAUTYFAVORITTER – MARTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hudplejeserie fra Caudaliè: Hvis der er noget vi bloggere, får mulighed for at teste meget af, så er det hudplejeserier. Faktisk har jeg slet ikke tal på, hvor mange forskellige, jeg har testet i løbet af de sidste mange år. Det er langt fra alle, som bliver nævnt herinde, men hvis de gør et godt indtryk, så får de naturligvis et par ord med på vejen.

Det har de her tre produkter fra Caudaliè bestemt gjort. Faktisk har min hud sjældent taget så godt imod et produkt, som den har gjort med deres Over Night Detox Oli. Det siger sig selv, at den skal påføres om aftenen og så vågner man med garanti med en blødere og meget mere fugtig. Jeg lod min mor prøve den i weekenden og hun er altså en ret kritisk dame, skulle jeg hilse og sige. Selv hun kunne mærke en forskel. Om morgenen bruger jeg først seriens serum og derefter ansigtcremen som begge fungerer som et super godt supplement.

Duftlyst fra Diptyque: Hvis nogen sidder og tænker, at det er helt hul i hovedet, at betale 350 kr. for et duftlys – så kan jeg kun give jer ret. Men jeg har gjort det alligvel og jeg har ikke fortrudt et sekund. Ikke nok med, at det virkelig pynter i min stue, så dufter min lejlighed også ligesom en fin fransk butik.

Body Lotion fra & Other Stories: Lad os blive lidt ved det der med dufte, for jeg kan slet slet ikke få nok af den nye kokos-serie fra & Other Stories. Jeg har den både som body lotion og som håndsæbe og så snart de er brugt op, så tøver jeg ikke med at købe nogle nye.

Neglelak fra Appeal 4: Hver gang jeg finder en neglelak, som jeg kan lide, så bruger jeg den konstant indtil den er tom. I sidste måned kunne jeg ikke længere få så meget som en dråbe ud af min elskede Essie og derfor kastede jeg mig over denne fine lilla sag fra Appeal 4. Elsker farven og så bliver den jo ikke mindre skøn af, at der er lidt glimmer i den.

Læbestift fra Lipstick queen: Nu tænker I måske at det er lidt mærkeligt med en mørkegrøn læbestift, men sagen er den, at så snart den kommer på læberne så giver den den fineste lyserøde farve. I ved, på den der måde, hvor det ikke ligner, at man har en voldsom læbestift på men at ens læber bare har den fineste naturlige farve. Giver det mening? Den kan købes i Sephora og jeg skal med sikkerhed ind og have en til, inden jeg rejser ud i verden.

MÄT bar: Seriøst verdens bedste snack. Jeg er mere eller mindre blevet afhængig af at have en liggende i tasken når jeg er på farten.

Panda-læbepomade: Okay, jeg indrømmer gerne, at den her mest er kommet med pga. dens udseende. Men hvor fin er den ikke lige? Den er altid i min taske og hver gang jeg tager den frem, er får den så mange søde komplimenter. Den kan købes i Sephora.

Øjenbryn-sæt fra Sandstone Scandinavia: Kan I huske, at jeg fortalte lidt om det danske make up brand, Sandstone Scandinavia, tilbage i efteråret? Jeg var ret imponeret over deres produkter og det er jeg altså stadig. Min favorit er helt klart deres øjenbryn-sæt, som jeg er blevet så glad for, at jeg har svært ved at forestille mig en hverdag uden.

Scrunchie fra &Copenhagen: Verdens fineste scrunchie, som jeg glæder mig at kaste i håret, når jeg rammer Bali og kort tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments