TORSDAGSTIP: ET NYT DANSK MAKE UP-BRAND

img_8029For et par uger siden var jeg inviteret til et event på The Lab her i København. Det var et af de events, som jeg havde set ekstra meget frem til, fordi det handlede om et helt nyt og dansk make up-brand. Selvom man som blogger bliver introduceret for den ene nye ting efter den anden, så var det faktisk virkelig længe siden, at jeg sidst havde prøvet noget nyt på Make up-fronten.

Branded hedder Sandstone Scandinavia og er som sagt 100% dansk. Til eventet mødte vi grundlæggerne, som egentlig bare er et helt almindeligt ægtepar, som gerne ville producere et hav af produkter i høj kvalitet uden parfume og skadelige parabener. Det man man sige at de har formået.

Siden eventet har jeg testet flere forskellige produkter og jeg har det virkelig vildt over dem. Der er ingen, som betaler mig for at sige det og jeg har heller ikke fået en gigantisk goodiebag for det. Det kommer lige fra hjertet og fordi jeg bliver nødt til at dele tippet med jer.

Der er især to af produkterne, som har gjort ekstra stort indtryk på mig. Det ene er deres Illuminating Lotion, som også er et af de produkter, de har sæligt fokus på. Hold nu fast, hvor er den god. Det er en slags creme, som man påfører til sidst – altså ovenpå sin foundation. Den har sådan en helt fin og let konsitens og så giver den bare huden den smukkeste glød og shine. Efter eventet har jeg faktisk mødt flere af mine blog-kollegaer, hvor deres hud har strålet så fin og flot, at jeg har måtte spørge, om de er fordi de har Illumination Lotion på. Det var det naturligvis 😉

Det andet produkt, er deres Brow-sæt. Nu er jeg også all about the brows og elsker, når de lige får lidt ekstra farve og fylde. I gamle dage, var jeg mere eller mindre afhængig af et lignende sæt fra Oriflame, men det gik desværre ud af produktion og så har jeg faktisk ikke kunne finde noget, der kunne erstatte det. Det har jeg heldigvis nu.

Der er stadig en masse forskellige produkter, som jeg endnu ikke har testet, men hvis de bare er halvt så gode som dem jeg har, så er der altså ikke en finger at sætte på dem. Bemærk i øvrigt lige de fantastiske priser.

img_8027

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments