13 VILDT FLOTTE OG VILDT BILLIGE TING

ginaAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE

Kan I huske, at jeg snakkede lidt om, hvor vildt mange pæne ting, der er henne hos Gina Tricot for tiden? Og hvis man ligesom jeg, synes at der er gode sager henne på webshoppen, så bare vent til I kommer ind i butikken. Selv er jeg ret vild med deres sweatshirts, nederdele og ikke mindst jeans. Jeg bliver i hvert fald nødt til at få fingrene i de to-farvede der.

Desuden har jeg lige opdaget, at webshoppen har sådan sej “kommer snart-funktion”. Det siger næsten sig selv, at den viser nogle af de varer som er på vej. Flere af tingene fra collagen er også fundet derinde. Bl.a hatten (nummer 1) Jeg kunne forestille mig, at det er en af dem, som deler vandende. Jeg er vild med den og har faktisk ledt efter sådan en i ret lang tid. Nu har jeg skrevet mig op til den, så jeg får besked, når den kommer hjem. Det kan man nemlig også. Smart ik? 🙂

Nu vil jeg smutte på Spa med min kære mutti. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere. Kan I have en skøn søndag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments