WEEKENDSNAK OG EN NY STRIK

img_8550Knit: Gina Tricot

Hola chicas og glædelig ugens bedste dag – fredag. I skrivende stund sidder jeg i toget, som har retningen mod Fyn, hvor jeg skal tilbringe weekenden og lidt til. I morgen skal jeg deltage i et 18k løb med min far og søndag smutter jeg lidt længere vestpå, hvor min mor og jeg skal på spaophold. Jeg har virkelig set frem til de her dage og kommer til at nyde dem ekstra meget, nu hvor det nok bliver begrænset med fyn-ture i løbet af foråret.

Jeg ville egentlig bare tjekke ind og ønske jer rigtig godt weekend. Og så også lige vise jer min fine nye strik fra Gina Tricot. Den er desværre udsolgt online, men ved at den er i butikkerne. Jeg er helt med på flæse-bølgen og kunne også godt bruge den her eller den her. I det hele taget er der bare SÅ mange pæne ting henne hos Gina Tricot lige for tiden. Jeg tror at jeg bliver nødt til at lave et indlæg om det 😉

Jeg tjekker ind igen i morgen med Saved Items og så får I selvfølgelig også resten af billederne af dagens outfit.

Rigtig god fredag til jer alle <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments