ÅRETS 10 MEST LÆSTE INDLÆG

Det er højtid for tilbageblik og året der gik-snak. Det kan vist ikke komme bag på nogen. Personligt ELSKER jeg den slags. Jeg elsker at læse om det og jeg elsker at skrive om det. Jeg har allerede lavet hele fire indlæg om 2016. Et om vinteren, et om foråret, et om sommeren og et om efteråret.

Jeg håber ikke at I er ved at være trætte, for jeg er slet slet ikke færdig 😉 I dag skal det handle om noget lidt andet. Nemlig de mest populære blogindlæg. Altså dem, som har haft flest besøg. Efter jeg rykkede over til Bloggers Delight, har jeg nemlig fået lidt mere styr på alle tal og statistikker og det er virkelig sjovt at se, hvilke slags indlæg der hitte og hvilke I er helt ligeglade med.
collage

1. MIN SENESTE ASOS-LEVERING.

I har altid været ligeså glade for ASOS, som jeg selv, men jeg det er alligevel vildt nok, at årets mest populære indlæg handler om en ASOS-levering 😉

2. ENDELIG SKER DET

Måske også indlægget med den største clickbate, men ikke desto mindre var det en ret stor dag og forløsning, da vi endelig kunne lancere Sociery-B.

3. KAN VI TALE LIDT OM #7

Kan vi tale lidt om-indlæggene har I taget godt imod lige fra starten og det er også nogle af dem, som jeg rigtig godt kan lide at lave. Også fordi de giver mig rig mulighed for at komme af med en masse tanker. Hvorfor det lige blev det 7. i rækken, som I tog så godt imod, tror jeg har været en tilfældighed. Men jeg kan med sikkerhed sige, at de fortsætter ind i det nye år.

4. OM AT ÆNDRE VED SIT UDSEENDE

2016 blev også året, hvor jeg fik et af de tilbud, som jeg længe har frygtet lidt – nemlig at få lavet en omgang restylane. Et tilbud, som simpelthen var for fristende til at jeg kunne sige nej og jeg skrev et lille (langt) indlæg om mine tanker bag.

5. VENINDEBOG: SIDSEL OG LASSE

Venindebogen var et koncept, som faktisk startede i slutningen af 2015 men som har været en fast genganger gennem hele 2016. Der har været mange skønne personer på besøg, men dem som har fået aller flest klik, er mine gode venner fra Århus, Sidsel og Lasse.

6. VENINDEBOG: EMMA MARTINY

Lige i hælene på dem, kommer endnu en skøn Århusianer, nemlig Emma Martiny.

7. HVORFOR HAR DU IKKE EN KÆRESTE?

Da jeg udgav det her indlæg, var jeg faktisk sikkert på, at det ville indtage førstepladsen. For hvis der er noget, som jeg har fået mange spørgsmål om, i bloggens levetid, så er det mit kærlighedsliv. Det kan jeg sgu godt forstå, for det har også været lettere forvirende og faktisk så kompliceret, at jeg i mange år slet ikke kunne svare på jeres spørgsmål, selvom jeg så inderligt gerne ville. Tidligere på året gav jeg en lille forklaring.

8. SØSTRENE GRENES NYE KOLLEKTION

I elsker tydeligvis Søstrene Grene liges så højt som jeg gør og da jeg delte billeder af deres nye design-kollektion, var der ret mange, som klikke sig ind.

9. 10 TING JEG ALDRIG VIL GØRE

2016 var også året, hvor jeg begyndte at lave en masse 10-ting-lister. Jeg ELSKER lister. Det gør I heldigvis også og listen over 10-ting, som jeg aldrig vil gøre, blev året

10. WEWONDER ANNO 2009

I August rykkede jeg bloggen over til Bloggers Delight og i samme forbindelse, kom der heldigvis en del nye læsere til. Derfor besluttede jeg mig for, at lave en lille gennemgang, af hvert af bloggens leveår. Det første blev det mest populære og det kan jeg egentlig godt forstå. SHIT hvor var jeg kikset og ung.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments