SØSTRENE GRENES NYE KOLLEKTION

grene

Jeg ELSKER når Søstrene Grene udkommer med deres interiørkollektioner og finder altid 1000 forskellige ting, jeg gerne vil eje. Kollektionen fra foråret, var helt fantastisk og jeg er stadig SÅ glad for mine stole derfra og alle de andre ting derfra, som jeg også nåede at få fat i. I går offentliggjorde de billederne, fra efterårets kollektion og den er altså også bare pæn. Ikke helt på højde med den forrige, hvis I spørger mig, men der skal altså også meget til.

Èn ting, jeg med sikkerhed skal have fingrene i, er det flotte guld-bestik. Pænt bestik, som også er til at betale, hænger bestemt ikke på træerne, men nu er der endelig nogen, der har spottet hullet i markedet. Det hele lander i butikkerne d. 8 September og I kan se meget mere i deres katalog.

Ses vi i køen?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments