ENDELIG SKER DET

societybHold nu k**** hvor har jeg glædet mig til den her dag og nu er den endelig, endelig, ENDELIG kommet. Jeg har snakket om teaset for det i flere måneder og nu kan jeg endelig afsløre, hvad det er vi har gået og arbejdet på. I dag går vi nemlig i luften med et helt nye netværk – SOCIETY B og jeg kan slet ikke få armene ned over resultatet.

Jeg kunne slet ikke ønske mig et bedre og sejere crowd at være omgivet af og de 11 andre blogs er nogle af dygtigste og mest ambitiøse mennekser, jeg har mødt. Menneskerne bag hele cirkuset har arbejdet hårdt i flere måneder, for at få alt det tekniske til at spille og på at skyde de sejeste billeder og smukke film. Jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt det her og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

Husk at I både kan følge os henne på Facebook og selvfølgelig på Instagram, hvor vi opdaterer dagligt. I kan også følge med henne på vores hjemmeside, hvor I kan se alle de nyeste indlæg <3

14481961_691847380962426_1436916174862292676_oHel holdet skudt af Nicklas IngemannMarie Jedig, Sillewho, A New Kind Of LoveThis way by Pallesen, Fredsblog, Fashionpolish, Amalie WesselSidsel og Lasse, Wearemad, Rainbowdash, Natulia

For et par uger siden, var jeg ude og skyde en lille film med dygtige Thorbjørn. Selvom den kun har en længde på et lille minut, så skulle den meget gerne give et indblik i hvem jeg er og hvad min blog handler om. Håber I tager godt imod den <3

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments