AT VÆRE GOD VED SIG SELV I DE MØRKE TIDER

img_9972Indlægget er lavet i samarbejde med Imedeen

Okay venner, vi kan nok godt blive enige om, at vi netop nu, befinder os på den tid af året, som kan være aller hårdest for sindet. Det er mørkt de fleste af vores vågne timer, vanvittigt koldt og det føles som om, at de lyse tider, er meget langt ude i fremtiden. November er bestemt ikke min yndlingsmåned, lad mig bare sige det sådan. Sidste år i November stak jeg af til Singapore og Bali og jeg havde svært ved at få armene ned over, hvor godt det rent faktisk var for mig. Faktisk kan jeg ikke mindes at have følt skyggen af vintertristhed og jeg er sikker på, at den tur, var en af hovedårsagerne.

I år gør jeg det igen – i morgen går turen til Marokko og så lige hjem og vende en enkelt dag, inden jeg smutter til Thailand. Jeg skal med andre ord slet slet ikke klage og jeg er også meget taknemmelig over, at have et liv og en hverdag, der gør den slags muligt.

img_9983

Alligevel har jeg også lært mig selv, hvor vigtigt det rent faktisk er at fokusere på de positive ting, når omgivelserne bliver mørke og kolde, for dem er der faktisk mange af. Egentlig er jeg ret vild med, at årstiden på alle måder indbyder til indendørs hygge og selvforkælelse. Selvom jeg er et ret socialt menneske og typen, der sjældent siger nej til at gå ud, så er jeg i bund og grund nok også lidt en tryghedsnarkoman, som virkelig godt kan lide at være derhjemme.

Lige for tiden, er jeg f. eks inde i en periode, hvor jeg gør ekstra meget ud af mine måltider. I øvrigt er jeg også meget mere sulten, fordi min krop bruger så meget energi på at holde mig varm 😉 Det her lille sæt, er fra min formiddag i søndags, hvor jeg havde været ude og løbe en lang tur i kulden. Grøden er den, jeg også talte om HER og i søndags fik den selskab af de nye strødadler fra Urtekram. Nu har jeg i forvejen et lidt usundt forhold til tørret frugt, så jeg kunne have sagt mig selv, at jeg ville blive ret besat af dem. De smager simpelthen himmelsk.

Kosttilskudet, Hair & Nails fra Imedeen, ved den opmærksomme læser nok, at jeg er ret stor fan af. Jeg snakkede bl.a også om dem sidste efterår. I løbet af de sidste par år, har jeg spist dem i perioder og jeg kan, hånden på hjertet, sige at de virker. Jeg kan tydelig se hvordan mit hår bliver sundere og vokser hurtigere. Mine negle har også tendens til at knække og spalte, men det bliver markant mindre, når jeg spiser Imedeen.

Hvis vi lige vender tilbage til det der med de mørke tider, så er det jo også en periode, hvor håret i høj grad bliver udfordret, da det bliver udsat for en masse kulde, vind og tør luft. Her kan man selvfølgelig hente hjælp ved at spise en sund og fornuftig kost, men også supplere med Imedeen, som indeholder silica, biotin, zink og B-vitamin, for hår og negle. Det er præcis hvad jeg har gjort, siden mørket satte ind og det har jeg tænkt mig at blive ved med, de næste mange måneder.

En pakke indeholder 60 kapsler og man skal spise en kapsel dageligt. De kan bl.a købes HER og man kan læse meget mere om produktet HER.

img_9978

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments