5 FAVORITTER TIL HÅRET

 photo hair_zpsiawvgp4m.jpg

Som I jo nok ved, så er vi bloggere så heldige få lov til at teste en masse forskellige produkter. Nogen bedre end andre, ingen tvivl om det, men det sker faktisk også, at jeg falder over produkter, som er så gode, at jeg nærmest bliver afhængig af dem. I dag vil jeg lige dele et par stykker af dem med jer og det er selvfølgelig med håret i fokus

1. Root Shoot fra Wella: Et produkt, som jeg faktisk kun har brugt et par gange, da det er helt nyt på markedet. Ganske enkelt taler vi om en slags Mouse, som skal i håndklæde-vådt hår. Den giver både struktur og glans OG beskytter mod luftfugtighed. Slet ikke dumt, på sådan en fugtig og våd regnvejrsdag. Personligt er jeg ret vild med konsistensen og det at den er virkelig nem at arbejde med.

2. Gun-Britt: Curls Styling Creme: Da jeg fik ordnet mit hår hos Gun-Britt i sidste uge, fik jeg sådan en her med hjem. Navnet siger næsten hvad den kan og jeg kan altså stå inde for, at den virker. Jeg bruger den på de dage, hvor jeg gerne vil give mit hår et lidt mere vildt look og hjælpe mine naturlige krøller lidt på vej. Den kan købes HER.

3. Imedeen Hair & Nails: Okay, her snakker vi altså om en SERIØS afhængighed. Jeg blev introduceret til Imedeen tilbage i foråret og har taget dem dagligt lige siden. Det er et kosttilskud, som ganske enkelt styrker hår og negle. Jeg vil ikke begynde at udtale mig om alt muligt teknisk og fagligt, for det ved jeg slet ikke nok om. Men jeg ved at det virker og jeg kan tydeligt se på både hår og negle, når jeg tager dem. Håret bliver sundere, mere glansfuldt og vokser hurtigere. Neglene bliver stærkere og knækker mindre. Meget mindre. I kan læse meget mere HER.

4. Davines, All in one milk: Her har vi et produkt, som efterhånden har været blandt mine favoritter i lang tid. Jeg bruger den næsten hver eneste morgen i håndklæde-vådt hår, inden jeg reder det. Det giver sådan en fin struktur og får og har lidt dem samme funktion som en helst almindelig hårolie: giver håret fugt og en fin fin glans.

5. GHD Platinum Styler: Jeg har ikke brugt glattejern i mange år og det er også yderst sjældent, at jeg føntørrer mit hår. Jeg har altid kunne se hvor meget det skader mit hår, når jeg bruger varmeapparater. I sidste måned var jeg dog til et event med GHD, hvor de præsenterede deres helt nye Platinum glattejern. Eller “styler” som de selv kalder den. Den kan jo meget mere end at glatte håret. Det er udviklet sådan, at det skulle gøre meget mindre skade å¨håret og det blev jeg selvfølgelig enormt glad for at høre. Jeg har endnu ikke brugt det til at glatte håret helt, men jeg har lavet ekstra flad og lidt fine krøller. Det har det klaret til UG og man kan faktisk godt mærke, at det er meget meget bedre for håret, end det billige fra Føtex, som jeg også har 😉 I kan læse meget HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments