SAVED ITEMS

savedAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Kom ikke her og påstå, at jeg ikke opildner til weekendshopping 😉 I går handlede det om seje t-shirts med prints og i dag skal vi have en god klassisk omgang Saved Items. Vi kan vist også godt blive enige om, at der er et gennemgående pastelfarve-tema. Det er rent tilfældigt og siger nok bare lidt om, hvilke farver, jeg blive tiltrukket af 😉

Dagens favorit på nok blive nummer 3 – Den er simpelthen så fin og feminin og hvis jeg skulle ende med at klikke den hjem, så vil jeg nok også tage den fine hue (nummer 5) med også. Jeg har det faktisk lidt med huer, som jeg har det med jakker; dem kan man aldrig få nok af og vinteren er jo lang endnu. Heldigvis tager jeg en pause fra den om små 18 dage og præcis derfor gør jeg mig store overvejelser om, om den her fætter skal med på rejsen. Kan I se det for jer?

Kan I have en skøn søndag derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments