PRINTED T-SHIRTS

t-shirtAffiliate links: Maybe later / Brooklyn / Fy faen så vakker du er / Me and you and Levis / Noora + William / Hey Lover / Slay Day

De fleste af jer har nok bemærket, at jeg har lidt af en svaghed for t-shirts med prints. Især dem, hvor der står noget på brystet og helt især, hvis der der står er sjovt eller sejt. Heldigvis er udvalget af den slags ret stort i disse dage og fordi det er weekend og vejret ikke indbyder til meget andet en sofahygge og webshopping, har jeg fundet en lille håndfuld af mine favoritter.

Min veninde, Trine, som har startet Brodielife, har lavet en lille SKAM-kollektion og hvis det ikke er genialt, så ved jeg ikke hvad det er. De seje og farverige t-shirts, er fra mærket Dreams and Dust, som jeg først lige har fået øjnene op for. Jeg er helt vild med at hvad de laver og i det hele taget, hele deres univers. Jeg spår dem en en lys fremtid, that’s for sure. Og så er der selvfølgelig Slay-t-shirten – den burde alle kvinder egentlig have. Og så stemmer jeg i øvrigt for, at Slay bliver kåret til årets ord #beyonceforpresident.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments