WEEKENDDRINK: MUSCOW MULE MED ET TWIST

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Eva Solo

Glædelig fredag, alle zusammen <3 Det er blevet tid til den næste weekenddrink, i den lille drinktriologi, jeg kører i samarbejde med Eva Solo og deres fantastiske MyFlavour-karaffel. Karaflen, som har uendelig muligheder for smag og farver, da det kun er fantasien, der sætter grænser for hvad man kan sætte på spydet.

I sidste måned fik I en farverig G&T, hvilket nok er min yndlingsdrink over dem alle. Men nu hvor vi er gået ind i den lidt mørkere tid, så skal vi jo drikke noget, der passer ind i temaet og det gør sådan en Muscow mule altså. Når den så får tilsat lidt eksta krydderi, i form af stjerneanis og mynte, så er det lige før, at man også kan varme sig på den. Opskriften får I naturligvis lige her og så må I have en rigtig god weekend <3

Det skal du bruge: (Til en kande) 

  • 1 liter Ginger ale
  • 1 dl vodka
  • 4 skiver citron
  • 5 stjerneanis
  • 4 stilke frisk mynte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments