MØD MIN NYE EFTERÅRSFRAKKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERACoat from ASOS

Se engang hvad der lå og ventede på mig henne på posthuset. En pose fyldt med ASOS-goodies og måske min mest succesfulde bestilling til dato. Hvad der mere var I fortalte jeg lidt om HER. Åbningsscenens højdepunkt var klart, mit første møde med den camelfarvede frakke, som jeg kommer til at bruge flittigt i løbet af de næste par måneder. Er den ikke bare pæn?

Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvordan det ville fungere med spænderne, men da jeg så den i virkeligheden, var de egentlig bare med til at de gør den endnu pænere.

Den kan selvfølgelig findes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er udgivet i samarbejde med ASOS og indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments