MIN SENESTE ASOS-BESTILLING

newSweatshirt // Grey jacket // Green trousers // Beige coat

Indlægget er sponsoreret af ASOS og indeholder affiliatelinks

Selvom der heldigvis stadig er mange dage til, at turen går tilbage mod Danmark og at mine tanker slet ikke er der endnu, så er der èn lille ting, som jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem til og det er selvfølgelig mine seneste ASOS-bestilling.

Den indeholder de fire ting, I ser herover og flere af dem, har befundet sig i min Saved-Items mappe i lang tid. Noget siger mig, at jeg kommer til at få lidt af et kuldechok, når jeg kommer tilbage og så er det jo meget godt, at der er to meget pæne jakker, som ligger og venter på mig 🙂 Den grå er ved at være udsolgt, så jeg er glad for, at jeg lige nåede at få fingrene i den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments