DEN PERFEKTE SENSOMMERJAKKE & WEEKENDPLANER

IMG_5096Coat: Gina Tricot (HERE) Shirt: Pieces (HERE) Top: Custommade (HERE) Trousers: Zara (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C

Hola chicas og rigtig glædelig lørdag <3 I skrivende stund sidder jeg hjemme i sofaen og knokler for at få det næste tilbageblik-indlæg færdigt, så det kan komme op i morgen. Glæd jer. Jeg startede dagen med en lille 6k-løbetur sammen med Adidas. D. 10 September holder de et stort løb her i København og hver lørdag op til, kan man komme og deltage i træningsløb. Det er så hyggeligt og stemningen er altid helt i top. I kan læse meget mere om det her. Så snart jeg kan lukke computeren, sætter jeg kursen mod Vanløse, hvor hele min familie er samlet. Jeg har lovet at stå for aftensmaden og kaster mig bl.a ud i den her salat. Glæder mig allerede.

Jeg vil egentlig bare lige tjekke ind og vise jer de her billeder fra i torsdags, hvor jeg var hoppet i en helt ny jakke, som jeg allerede ELSKER. Jeg vil næsten påstå, at det er den helt perfekte jakke til de her kølig sensommerdage. Faktisk var den også med i mit indlæg om 13 flotte overgangsjakker. Den falder bare så fint og materialet er lækkert og luftigt. Den findes også i sort, hvis nogen skulle være mere til den farve 🙂

I aften vil jeg satse på, at komme i seng i nogenlunde god tid, for i morgen skal jeg nemlig på fotoshoot og det handler selvfølgelig lidt om noget af alt det spændende, jeg teasede lidt for her. Jeg har hørt, at fotografen skulle være en ret god en af slagsen, så jeg er faktisk ret spændt. Husk at I selvfølgelig kan følge med henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en rigtig skøn dag <3

IMG_5122

IMG_5149

IMG_5127

 

Indlægget indeholder reklame i for af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments