13 FLOTTE OVERGANGSJAKKER

jakker1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE

Selvom jeg slet ikke har lyst til at tænke på det eller snakke om det, så kommer vi ikke udenom, at vi stille og roligt går det der efterår i møde. Eller at dømme ud fra vejret, så befinder vi os midt i sæsonen – Men I ved hvad jeg mener 😉

De af jer, som har læst med i lang tid ved nok, at jeg har et motto der lyder “at man aldrig kan få for mange jakker”. Det kan man altså ikke og I hører det fra en, som har rigtig mange jakker, men stadig formår at få jakke-krise et par gange om ugen. Derfor er jeg allerede begyndt at udse mig nogle stykker til det igangværende kommende efterår og der er altså ret mange fine at tage af, skulle jeg hilse og sige.

Jeg tænker, at I sikkert er et par stykker, der har det på samme måde og derfor har jeg samlet et udvalg af mine favoritter. I skrivende stund hælder jeg mest til nummer 8. Den har bare den smukkeste farve og det fineste snit. Jeg har dog en anelse svært ved at vurdere, om vi måske har lidt mere at gøre med en vinterjakke end en efterårsjakke. På den anden side, så skal man sikkert være hurtig, hvis man gerne vil have fat i den, inden den bliver udsolgt. Hvis ikke det var fordi, jeg i forvejen havde en, to (eller måske tre) armyjakker, så havde jeg heller ikke tøvet med at klikke nummer 6 eller nummer 9 hjem. Av hvor er de altså pæne.

Indlægget indeholder reklame iform af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments