SPÆNDENDE TIDER OG LYSERØDT TØJ

IMG_5008T-shirt: Ganni (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Necklace: HVISK Bag: A.P.C

Hola chicas og glædelig torsdag <3 Jeg er tilbage i København og det er faktisk enormt rart. Både fordi  jeg, i det hele taget, godt kan lide at bo og være her, men bestemt også fordi hverdagen langt om længe er gået i gang igen.

I dag har jeg fløjet rundt fra det ene sted til det andet og holdt et virkelig spændende møde. De næste par måneder bliver altså gode og der er så mange ting, som jeg glæder mig til at dele med jer. Der kommer til at ske nye ting her på bloggen, sjove samarbejder og mange rejser. Jeg ved godt at det er p**** irriterende, at jeg bare teaser for det og ikke siger mere – jeg hader selv at læse den slags. Men det fylder bare ret meget i mine tanker, så det er svært at lade være 😉

Billederne her er fra i går eftermiddags, hvor jeg lige nåede hjem og sætte kufferten, inden jeg mødtes med Kat til en kold øl og et hav af ting, der skulle catches op på. Igen igen lod jeg min kærlighed til pink og lyserød skinne igennem og igen var jeg hoppet i mine nye yndlingsbukser fra ASOS.

Nu vil jeg skynde mig at svare på et par mails og derefter vil jeg hoppe i køkkenet og kaste mig ud i en opskrift, som jeg selvfølgelig deler med jer, hvis det bliver en succes. Da jeg kom hjem for en times tid siden, blev jeg mødt af det her syn, lige på hjørnet af min lejlighed og det kunne jo slet ikke stå for, så nu er mit køleskab fyldt op med friske økologiske råvarer.

Må I få en skøn aften <3

IMG_5070

IMG_5055

IMG_5071

IMG_5005

Indlægget indeholder reklame iform af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments