TRE NYE KØB

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg brugte mange mange på at rydde og op rydde ud i min lejlighed, i sidste uge. Det var et KÆMPE projekt, som også fik mig til at indse, hvor mange ting jeg egentlig ejede. I samme forbindelse fik jeg nærmest nok og lovede mig selv, at jeg ikke skulle eje mere eller købe noget nyt i meget lang tid.

Men altså, men har vel et standpunkt til man tager et nyt. I ved hvordan det er, ik? 🙂 Pludselig begyndte det at vælte ind med pæne ting, på de forskellige webshops og jeg fordi jeg også har solgt godt ud af min garderobe, så har jeg ikke helt kunne holde mig tilbage. Sådan kan det jo gå 🙂 I dag tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer nogle af de nye sager.
IMG_0600

IMG_0605

SKJORTE FRA GINA TRICOT

Har I været forbi Gina Tricot for nyligt? Det lover altså godt for den nye sæson og da jeg besøgte butikken inde i byen i går, fandt jeg de første 8 ting, jeg kunne tage med hjem. Dog måtte jeg sige til mig selv, at jeg KUN måtte vælge en og det blev til denne smukke PJ-skjorte, til nærmest ingen penge. Jeg havde den allerede på til min søsters fødselsdag i går og kan konkludere, at den er lidt af et hit. Jeg tror faktisk, at jeg hopper i den igen i dag.

Desuden blev jeg også ret imponeret over deres udvalg af seje t-shirts og fortryder faktisk lidt, at jeg ikke købte en (eller to) med hjem. Det kunne bl.a have været den her.

IMG_0614

IMG_0621

SKO FRA ASOS

Jeg har haft et godt øje til de her sko længe, men de blev udsolgt i min størrelse, før jeg nåede at blinke med øjnene. Heldigvis får ASOS næsten altid deres mest populære varer “back in stock” og da de her kom tilbage, skyndte jeg mig naturligvis at klikke dem hjem. Farven er helt perfekt og så har hælen den perfekte højde til mig. Jeg tror, at de vil være helt perfekte til den her kjole, som også var en del af mine seneste ASOS-bestilling.

IMG_0606

T-SHIRT FRA E-BAY

Sidst men ikke mindst, min nye Beyonce t-shirt. Da jeg var til hendes koncert i parken for et par uger siden, blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at jeg skulle have en t-shirt med hjem. Jeg var tydeligvis ikke den eneste som fik den idè, for køerne til merchandise-boderne var så lange, at jeg ikke kunne overskue det. E-BAY kan man altid regne med, og de havde heldigvis den helt perfekte version.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments