FOOD PORN

Jeg sad lige og kiggede lidt billeder igennem på min computer og opdagede, at jeg havde ualmindelig mange billeder af mad. Det er vel egentlig ikke så mærkeligt, eftersom jeg elsker mad, lige så højt som jeg elsker sko. Desuden er det jo også moderne som aldrig før, at tage billeder af sin mad. Uanset hvad, synes jeg ikke at I skulle snydes for at se noget af det jeg har spist i løbet at de sidste par måneder….

 photo IMG_7499_zpsa542cab5.jpg

Min mors fantastiske og regentlig ret simple tomatsalat. Som bonusinfo kan jeg fortælle, at tomaterne kommer fra drivhuset i haven.

 photo IMG_7796_zpsbd7f5dd3.jpg

Frugt og sandwich fra en hyggelig cafè i Rom. I kan se mere HER.

 photo IMG_7722_zps66482c5d.jpg

Det er efterhånden en tradition, at Diesel inviterer på Brunch under modeugen. I år foregik det på Taxa på Nørrebro. Maden var SÅ lækker og jeg kan bestemt anbefale at tage forbi.

 photo IMG_5891_zpsa60121c7.jpg

I Maj var jeg i London og en af dagene mødtes jeg med Line og Kat til frokost. Det bestod kun af brød, hummus og gulerødder. Det lyder måske lidt kedeligt, men det var SÅ lækkert og jeg tænker nærmest på den hummus dagligt 😉 Stedet hedder Hummus Bros og er bestemt et besøg værd, hvis man er på de kanter.

 photo IMG_7843_zpsd630b17b.jpg

Tro det eller ej, men modeugen er altid fyldt med lækkert mad. I år diskede Ganni op med en helt overdådig brunch.

 photo IMG_7794_zps81f89dde.jpg

Min yndlings drink denne sommer: Lemonade <3

 photo IMG_7574_zps2262956c.jpg

Min søster bagte den mest fantastiske jordbærkage med marcipan. Jeg delte også opskriften med jer og hvis i missede den, kan den findes lige HER.

 photo IMG_7415_zps1ff533d2.jpg

Rosiner, skumfiduser, bolcher og en kop som er klar til kaffe. Fra sommerhusturen med madklubben.

 photo IMG_6866_zps2192cb55.jpg

En sund sommerret bestående af kødboller med persille, squash, ærtepure og pandebrød.

Blev i sultne nu? det gjorde jeg i hvert fald. Hvis I synes at det er det fedeste i verden at se hvad jeg spiser, skal I huske at følge mig på Instagram @Miequist1.

Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments