QUINOASALAT

 photo IMG_6732_zps5181a43e.jpg

 photo IMG_6726_zps6a2359ba.jpg

Jeg ELSKER mad. Både at spise og at lave det. Desværre er jeg ikke typen, som laver nye og spændende retter hver eneste dag. Egentlig sker det sådan ca. aldrig, selvom jeg har mange gode intentioner om det 🙂 Jeg bor alene og derfor spiser jeg sjældent hjemme, men når jeg gør, skal det helst være nemt, sundt, lækkert, billigt og bestå af simple ting, som man kan købe i Netto. Lige for tiden er jeg besat af denne Quinoasalat, som er så nem at lave, at det ikke kan gå galt.

Man kan selvfølgelig fra og tilsætte det man har lyst, men salaten I ser på billedet, indeholder følgende:

1. dl Quinoa 2. Gulderødder 1/2 Æble, Et lille rødløg, En håndfuld Sojabønner, 1/2 Peberfrugt, Lidt græskarkerner, fetaost, salt og peber.

Et lille tip til dem som ikke har tid og overskud til at tilbringer flere timer i køkkenet. I går spiste jeg den med min hjemmelavede pesto. Det kan anbefales.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments