MARTS DU MILDE

HVEM ER DU?

raw

Vi kan vist godt blive enige om, at 99,9% af indholdet herinde, på en eller anden måde handler om mig; Hvad jeg har på, hvad jeg godt kan lide, hvad jeg ikke kan lide, hvad jeg godt kunne tænke mig osv. Men nu tænker jeg faktisk, at det skal handle lidt om jer. For jeg ved jo at I er derude og der kommer stille og roligt flere af jer, hvilket gør mig så ualmindelig glad <3

Der findes selvfølgelig en masse forskellige statistikker, som giver mig et indblik i, hvor i landet de fleste af jer bor, hvor gamle I er, om I er drenge eller piger (gæt selv) og om I f. eks besøger bloggen for første gang.

Men en ting er et kedeligt og anonyme tal og noget andet er, når det kommer fra jer selv. Jeg kan selvfølgelig bedst lide det sidste, så hvis I har lyst så må I meget gerne svare på følgende fire simple spørgsmål.

 1. Hvor gammel er du?
 2. Hvad laver du? Arbejder du eller er du studerende?
 3. Hvor bor du? 
 4. Hvor længe har I læst med herinde?

Der er ikke noget dybere formål med det – jeg synes bare at det kunne være hyggelig at høre fra jer og lære jer lidt bedre at kende <3

41 kommentarer

 • 1. Jeg er 22 år – eller, min krop er. Min sjæl er mindst 63.
  2. Jeg hverken arbejder eller studerer. Pt. går jeg på et angstkursus via Jobcentret, fordi jeg ikke har kunnet fungere på studier pga. angst.
  3. Jeg bor i Odsherred. <3
  4. Jeg har vist læst med 3-4 år efterhånden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er 26 år og bor i Arrild, en lille bitte by i Sønderjylland. Normalt arbejder jeg som hjemmesygeplejerske i Tønder og omegn, men går lige pt. hjemme på barsel med mine tvillingepiger. Jeg har læst med i 5-6 år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er 30 år og bor i Esbjerg, hvor jeg er pædagog i en vuggestue 🙂 Har nok læst med ca. 4 års tid…. måske 5!? Svært at huske efterhånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Mie – jeg er 43 år og har efterhånden fulgt med i 3-4 år… Jeg arbejder som konsulent og er bosiddende i Odense. Er meget interesseret i mode, boligindretning og hele den kreative proces omkring det, så derfor følger jeg flere blogs – blandt andet din ☺️ Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er 25 år og bor i Aarhus, hvor jeg lige nu skriver speciale. Jeg har læst med siden du havde bloggen med en veninde, så det er efterhånden et godt stykke tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahaha…. hvor vildt!!! Så skal vi helt tilbage til 2009. Ej hvor er det skønt at høre, at nogen har hængt på så længe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg hedder Signe, er uddannet og er 36 år. Jeg har virkelig hængt på i mange år… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Hejsa! Jeg hedder Petrea og er 20 år gammel. Lige nu er jeg i gang med pædagoguddannelsen i aabenraa, men bor i Sønderborg 🙂
  Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg begyndte at følge dig, men jeg kan ihvertfald huske at jeg var mellem 15 – 18 år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg er 27 år og fra Aarhus. Jeg bliver (forhåbentlig) færdig med mit speciale her til april 🙂
  Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg begyndte at følge dig, men der må ha været nogle år nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Hej Mie! Jeg hedder Katrine og er 21 år gammel. Til daglig læser jeg dansk på KU på 4. semester og arbejder som piccoline på et kontor + frivillig på Universitetsradioen. Jeg holder til på Amager på et kollegieværelse i øjeblikket!
  Jeg har læst med i mange år. 6, måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er 20 år gammel, så studerer jeg IT på CBS og om lidt flytter jeg til Vanløse. Jeg har læst med i et par år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VenterPaaVinBlog

  Vi har læst med i mange år, måske ikke alle de 8, vi selv har blogget, men hvertfalde næsten 😀
  Vi er 2 søstre fra Aalborg på 26 og 30, vi arbejder begge to med mennesker til daglig og elsker mest at læse skøre lister, hverdagsfjol og brok (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Mie,

  Jeg hedder Louise og er 25 år gammel. Jeg har lige færdiggjort en professionsbachelor i Global Nutrition and Health og søger derfor job, hvilket ser sort ud, eftersom jeg er nyuddannet og gravid 😉 Heldigvis arbejder jeg som instruktør i Fitnessdk og receptionist hos en kiropraktor, så jeg ikke keder mig helt ihjel inden barsel. Jeg bor i Hørning lige uden for Aarhus og har læst med i rigtig mange år – kan ikke huske præcist, hvornår jeg begyndte at følge med herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej Mie,
  Jeg er lige fyldt 25 og er i gang med skrive speciale i historie ved KU. Jeg bor på Amagerbro og så har jeg fuldt med herinde siden 2014/15.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg hedder Sisse, er 25 år og bor i Aalborg hvor jeg læser til lærer. Uh, jeg vil tro jeg har fulgt med siden du blev en del af bloggers delight engang…. det er vel ved at være et par år eller tre siden? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg er 26, medicinstuderende, født og opvokset i Aarhus og ja… Bor her stadig 🙂 Jeg vil tro jeg har fulgt med siden starten af 2010, hvor jeg efter en SRP-skriveperiode fyldt med overspringshandlinger fik øjnene op for blogs. Jeg elsker din blog fordi dit liv er så anderledes end mit – føler lidt, du lever det frie liv med rejser, selvbestemmelse og fleksible arbejdstider, og det kan jeg godt drømme om nogle gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Nanna!
   Du kan tro at din kommentar varmer <3
   Jeg er rigtig glad for at du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  1. 15 år
  2. Jeg går i niende:)
  3. Dragør, Amager
  4. On/off i et års tid tror jeg, måske mere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Isabella
   Hvor er det hyggeligt, at der også er folk i din aldersgruppe herinde.
   Du har jo næsten været et lille barn, dengang jeg startede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  1. 23 år
  2. Studerer psykologi
  3. København
  4. Et halvt til et helt år, i starten var det primært for at se dine ‘saved items’ fra Asos, da der er altid er et eller andet lækkert på trods af, at vi har ret forskellig stil. Det begynder dog, at være mere og mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak, Trine. Jeg er især glad for at høre dit sidste punkt. P.s: Der kommer Saved Items op i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg er 24 år og læser arkæologi i Århus. Jeg har læst med en hel del år efterhånden, måske 5-6 år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  18 årig sønderjyde. Om 3 måneder sidder der forhåbenligt en smuk, rød hue og pynter på mit hoved. Har læst med i et par år, tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Mie
  Jeg er 59 år og mor til dig👵🏻, arbejder som laborant og har fulgt dig på din blog lige siden første dag i 2009😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Jeg er 22 år (snart 23 år), bor i Aarhus og læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 🙂 Og jeg var vel læst med siden.. Bum bum.. 2011 tror jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg har læst med i et par år. Er 41, mor til fire, og arbejder. Er københavner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S.

  Jeg er 23 år og læser til daglig på pædagoguddannelsen i Aarhus, hvor jeg også bor. Jeg har fulgt med i en del år – lidt on/off i starten – men formentligt siden 2011 eller 2012 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Lindegaard

  Jeg er 21 år gammel. Journaliststuderende. Lige nu bor jeg i Odense. Jeg er fra samme by, som du er på Fyn, så jeg elsker når du er hjemme og vende. Det er så hyggeligt, at kunne genkende hjembyen via blogindlæg. Jeg tror, at jeg cirka har læst med i 1,5-2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er 23 år. Er egentlig studerende (læser medicin), men arbejder ved siden af som lægevikar, underviser på studiet, som holdleder af et hold af andre studerende der skiftevis arbejder som lægevikarer og med noget forskning i fedmekirurgi. Bor på Østerbro. Har læst med i ca. 3 år tror jeg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er 25 år og er igang med at uddanne mig til pædagog, bor på Østerbro og jeg har læst med i en del år – har det ikke lige på stående fod 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  Jeg er 24 år og læser Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet. Derudover bor jeg i Horsens, og tænker umiddelbart at jeg har læst med i den tid bloggen har været hos Bloggers Delight 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Er 20 år – går i 3.g, så bliver student lige om lidt og regner stærkt med at læse videre på videregående uddannelse allerede i år, bor i Nordsjælland. Startede med at læse med i 2012 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg er 31 år, arbejder som læge. Er dansker men bor i Norge. Har læst med i 3-4 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er 20 år og er i gang med mit andet sabbatår. Jeg bor i Århus og har fulgt med i lidt over et halvt år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er 22 år og læser til sygeplejerske, bor på Frederiksberg. Puha – kan ikke huske hvor længe jeg har læst med, men efterhånden er det blevet et par år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er 31 og arbejder med marketing, bor på Frederiksberg (har to børn) og har læst med siden starten, tror jeg. I var i hvert fald to, da jeg kom med på vognen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mie, hyggeligt indlæg!
  Jeg er 21 år. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvor jeg arbejder som pædagogmedhjælper.
  Jeg bor i Århus.
  Jeg har fulgt dig på insta længe længe længe, men har fulgt med på bloggen sådan mere intensivt det sidste halve år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er 23, og læser til sygeplejerske. Jeg bor på Nørrebro, ret tæt på dig, tror jeg, for jeg ser dig tit i fakta, er bare for genert til at sige hej. Det lyder helt stalker agtigt. haha men jeg tænker tit på, hvad du mon skal hjem og lave af lækkert mad, som forhåbentlig kommer på bloggen. 😀 Jeg har læst med i ret mange år efterhånden, men dog kun som passiv læser, der sjældent kunne finde på at kommentere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahahaha…. hej Signe!! Jeg ELSKER den her kommentar!! Sig lige hej næste gang, ik? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er 35, tæt på 36

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARTS DU MILDE