Beauty favoritter i September

Vi har taget hul på en ny sæson og derfor har jeg også budt velkommen til nogle nye produkter i min skønhedsrutine. Som I nok ved, så er jeg pjattet med alt, der kan gøre noget godt for krop, sjæl, ansigt og hår og jeg elsker at teste nye produkter. Det kommer der af og til nogle nye favoritter ud af og i dag vil jeg gerne dele nogle af dem, som har gjort særligt stort indtryk på mig, over den seneste tid.

Skønhedsfavoritter

Reklame & Reklamelinks (enkelte produkter er modtaget i gave)

Skønhedsfavoritter

Lancome conceler – Tein idole ulta wear

Vi starter lige med det bedste – jeg er nemlig blevet blæst fuldstændig bagover den her conceler fra Lancome, som lå i min postkasse i begyndelsen af sidste uge. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg fra tid til anden, får tilsendt produkter til test – og lad mig endelig slå fast, at jeg udelukkende omtaler produkter, som imponerer mig.

Men det gør den her i aller højeste grad. Jeg vil måske gå så langt som at sige, at det er den bedste conceler, jeg har prøvet til dato.

Den har en vanvittig god dækkeevne, hvilket selvfølgelig er relativt vigtigt, når vi snakker om conceler. Men det næstbedste er, at den trænger ind i huden på en måde som gør, at man slet ikke kan se, at man har make up på. Har man tendenser til røde pletter, så vil jeg faktisk mene, at den her kan få dem til at forsvinde helt.

Skønhedsfavoritter

Clarins Double Eye Serum

En god øjencreme er næsten en nødvendighed, når vi snakker om god hudpleje – i hvert fald, når man er kommet på den anden side 30. Lige nu bruger jeg denne fra Clarins, som faktisk er helt ny på markedet. Den er vanvittig god og som navnet også antyder, så har den en dobbelteffekt. De kalder det selv for “en dobbelt ant-iage effekt”, som både udglatter, styrker, beskytter, lysner, reducerer hævelser og mørke rander. Den ligger sig virkelig godt på huden og trænger ind lige med det samme. På den der måde, hvor man kan mærke, at man fodrer sin hud med noget godt. Den kunne jeg godt blive afhængig af.

Bioderma Night Peel

Tidligere på måneden deltog jeg i et webinar med Bioderma, hvor jeg blev introduceret for deres helt nye peel. Efter en masse information, kunne jeg slet ikke vente med at komme igang med at teste den, for det lød altså som lidt af et vidunderprodukt. Og so far, skuffer den IKKE.

En peel er jo noget med ofte forbinder med en behandling, som man ofte får hos klinikker, men Bioderma har lavet den her til hjemmebrug. Den er udviklet til at reducere urenheder og forbedre strukturen i fedtede/kombinerede hudtyper. Det er en lidt “stærk” behandling og derfor skal den bruges i 4 uger, hvorefter man skal holde en pause på minimum en måned, inden man kaster sig ud i endnu en periode.

Jeg er nu ca. 2 uger inde i mit første forløb og kan allerede se en forskel. Min hud er mere ren og føles renset og sund.

Sisley Le Crème 2,30

Mit hår har fået den ultimativ omgang luksus med det her skønne produkt fra Sisley. Manner, den er god. Det kan vel bedst beskrives som en god omgang smør for håret. Vi har at gøre med en leave-in hårkur, som er beriget med dyrebare planteolier. Altså et produkt, som skal i håret og ikke skylles ud igen. Jeg bruger den efter hver hårvask og jeg kan love jer for, at den giver håret en god portion kærlighed. Efterfølgende er det blødt, glansfyldt og fyldt med fugt.

Skønhedsfavoritter

Neglelak fra & Other Stories

Vi slutter i den lidt mere lette afdeling med to fantastiske neglelakker fra & Other Stories. Jeg tænker, at de fleste af jer nok giver mig ret i, at kvaliteten på neglelakker kan være enormt svingende. Blandt mine favoritter er dem fra & Other Stories, som både har en virkelig god dækkeevne og holder sig pæn i flere dage. Der skal ret meget til at slide dem af. At de så også er forholdsvis budgetvenlige og kommer i de fineste farver, gør dem ikke mindre gode. Lige nu er jeg ret besat af de her to nuancer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments