De bedste secondhand butikker i københavn

Listen over secondhand butikker i København vokser og vokser. Og jeg elsker secondhand. I alle de former, farver og versioner, det kommer i. Loppemarkeder er noget af det bedste jeg ved og der går sjældent en uge, hvor jeg ikke har været forbi en genbrugsbutik eller to. Både jagten og følelsen af at gøre et godt fund, er noget nær det bedste jeg vil. Og at secondhand også er godt for både miljø og økonomi, gør det kun bedre.

En stor del af min garderobe består også af gode secondhandfund. Både den slags items, som jeg har været heldig og finde på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Men også dem, som jeg har fundet i diverse secondhand butikker. Eller luksus secondhand butikker, kan man vel også kalde dem.

I København dukker der flere og flere op og jeg er vild med det. Mange af dem sælger varer, som bliver indleveret af kunder (i øvrigt en rigtig god måde at tjene lidt ekstra, hvis man ikke orker at står med en stand på et loppemarked) og andre opkøber selv deres varer.

Uanset hvad, så er der masser af gode steder at gå hen, hvis man er på secondhand-jagt og her har jeg samlet en håndfuld af de bedste i København.

Hvis I heller ikke kan få nok af at gøre et godt fund, så husk at jeg også har lavet en guide til Københavns bedste genbrugsbutikker.

De bedste secondhand butikker i København

Secondhand
Tu à Tu

1. Tu à Tu

Lad os starte med den bedste af dem alle. Tu à Tu er en af mine ultimative yndlingsbutikker i København. Den er beliggende på hyggelige Jægersborggade på Nørrebro og det er næsten umuligt at gå tomhændet derfra. Modsat mange andre luksus secondhand-butikker, finder man også budgetvenlige brands som ARKET, Monki og & Other Stories. Priserne er ca. Halv pris af varernes nypris og fordi de også er særligt selektive i hvad de tager imod, er alt i fin stand, rent og pænt. Desuden har de også et rigtig godt udvalg af små finurlige accessories som strømper, hårspænder og scrunchies. 

De bedste secondhand butikker i københavn 1
Magnolia

2. Magnolia

Modsat de fleste andre secondhandbutikker, som man ofte finder i brokvartererne og på Frederiksberg, så ligger Magnolia lige midt i det hele. En spytklat fra fra storkespringvandet og i begyndelsen af købmagergade. Her finder man alt fra gode gamle klassiske vintagefund, til helt nye varer, der stadig forhandles i butikkerne. 

3. I Blame Lulu

I Blame Lulu har to butikker. En på Østerbro og en på Frederiksberg. Begge er nogle af byens fineste og de giver den der fornemmelse af, at man træder ind i en skattekiste. Det gør man ærligt talt også, for butikkerne bugner med gode fund. De forhandler udelukkende brands i den højere prisklasse, men alt fra danske og skandinaviske brands, til til de større og mere internationale af slagsen. Men andre ord, finder man alt fra Ganni til Chanel og alt fra sko, tasker og tøj til flotte smykker.

De bedste secondhand butikker i københavn 2
secondhandkoebenhavn3
Second Wardrope

4. Second Wardrope

Second Wardrope er endnu en af mine personlige Nørrebro-favoritter. Den er placeret i Birkegade – nærmere bestemt Elmegadekvarteret og er endnu en lille kælder-biks, som er proppet med tøj, sko og accessories. Nogle vil måske gå så langt som at kalde den for uoverskuelig, men personligt er jeg vild med at kigge de mange bukser og stativer igennem. Her finder man brands i flere forskellige prisklasser, Alt fra Monki og H&M til Ganni og Stine Goya.

5. O.S.V

En anden secondhand-perle i indre by, er O.S.V. Den ligger lidt skjult på en lille sidegade og ser egentlig heller ikke ud af specielt meget. Men når man træder ind, bliver man overrasket over hvor mange gode ting, der rent faktisk gemmer sig. Indretningen er ganske simpel og butikken er heller ikke proppet. Så hører man til dem, der ikke altid lige kan overskue at kaste sig ud i secondhand-jagten, så er det her et rigtig godt sted at starte. 

De bedste secondhand butikker i københavn 3

6. 2ND Rag

2ND Rag er endnu en god grund til at gå en tur på Gammel Kongevej. Butikken er placeret lige på midten og er bare altid et besøg værd. Den minder egentlig meget om de andre secondhand-butikker i området, men man får altid en god og venlig service. Her finder man også mange forskellige brands. Alt fra klassiske Marni til Lovechild, Anne Studio og seje snedkers. 

De bedste secondhand butikker i københavn 4

7. Collect23

Bag Collect23 står Julie Blickfelt, som nogle af jer måske kender fra Instagram. Hun åbnede shoppen i 2019 og meget foregår også online på webshoppen og på Instagram. Dog har hun også en lille butik på Østerbro, hvor man kan kigge forbi i de begrænsede åbningstider. Udvalget består primært at smukke vintagefund, som Julie selv køber hjem. Vi snakker alt fra lange blomstrede sommerkjoler fra 70erne til gamle Prada-tasker. Alt sammen med en flot og gennemgående æstetik. 

8. Hello good buy

Hello Good Buy er nyeste skud på stammen og er egentlig et norsk secondhand-koncept. I alt sin enkelthen går det ud på, at man kommer og afleverer sit tøj (de tager dog kun imod varer i sæson). Her kan man så vælge at modtage 25% af den prissætning der bliver anført eller 40% i store credit. Altså 40% af prisen, som så kun man benyttes i butikken. Det er altså et genialt cirkulært koncept. 

De bedste secondhand butikker i københavn 5
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments