ET EFTERÅRSOUTFIT OG LIDT SNAK OM WEEKENDEN

Et efterårsoutfit - iført den fineste brune kjole fra LaohleReklamelinks: Kjole: Laøhle Bluse: & Other Stories Strømpebukser: Gucci Sko: Monki Taske: Boyy

Glædelig fredag, venner 🖤

Er I klar til weekenden? Det kan i dælme tro, at jeg er. I skrivende stund er klokken midt på eftermiddagen og jeg er netop hoppet på et tog mod Fyn, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage. En forholdsvis spontan beslutning og selvom det kun er et par uger siden mit sidste besøg, så føles som det helt rigtige at gøre.

Dels fordi det seneste besøg endte i en lille fiasko, fordi jeg havde været lidt for tidsoptimistisk med en deadline. Det resulterede i, at jeg sad foran min computer 80% af tiden. Jeg havde ellers en masse gode ambitioner om at plukke friske brombær og fynske æbler og gå lange ture i skoven. Jeg satser (og håber) på at nå noget af det, i denne omgang. Jeg har heldigvis husket min regnjakke 😉

At det så heller ikke er muligt at lave noget som helst sjovt i København lige pt. var også en del af min beslutning. Man har selvfølgelig kun det sjov, man selv laver, men min erfaring siger mig, at weekenderne oftest er sjovest i timerne efter kl. 22 og de er jo aflyst pt. Hermed ikke sagt, at jeg kun elsker weekenderne, når jeg kan gå ud. Men jeg er en selskabspapegøje og nu hvor det hverken er muligt eller smart at samles, så er det jo ganske fornuftigt at gøre noget helt andet. Aka, tage ud i naturen og isolere mig fra fristelserne.

Et efterårsoutfit - iført den fineste brune kjole fra Laohle

Et ægte efterårsoutfit

At dømme ud fra det fine septemberlys, kan I nok gætte, at billederne her ikke er skudt i dag. Hold da fast for en ordentlig omgang efterårsvejr, der er kommer over os. Sådan helt ud af det blå, bogstavligt talt. Selvom jeg til en hver tid, vil foretrække sol og lune temperaturer, så kan det altså også noget, sådan en omgang regn og rusk. Eller hvert fald for en enkelt dag. Skulle det fortsætte weekenden over, så var det heller ikke det værste tidspunkt, det kunne ske, for mit vedkommende. Jeg har som sagt pakket regnjakken og kunne ærligt talt godt bruge en hel (eller halv) dag i sofaen iført nattøj. De sidste par uger har både været travle på arbejdsfronten og i det sociale liv og her hen mod weekenden, har jeg godt nok haft svært ved at hive mig selv op om morgenen.

Men for at der ikke går alt for meget small talk og snak om vind, vejr og weekend i den, så kan jeg også lige komme omkring billederne her. De er nemlig fra i går, hvor jeg var hoppet i et ægte efterårsoutfit. Kjolen er simpelthen noget af det fineste, hvis I spørger mig og er sådan indbegrebet af den sæson, vi befinder os i. Den er fra danske Laøhle, som producerer alle deres produkter ud fra bæredygtige principper og materialer.

Og nu hvor det også er officielt strømpebukse-sæson, så er jeg virkelig glad for, at jeg investerede i udgaven fra Gucci for et par år siden. De kostede spidsen af en jetjager, men de har til gengæld også holdt i længere tid, end nogen andre strømpebukser, jeg tidligere har haft. De har ikke et eneste hul (kun dem, der skal være der) og de er hverken slidte eller fnuldrede. Livets små glæder, I ved.

Nu vil jeg lukke computeren i og nyde resten af min togtur med en god serie.

Kan I have en skøn og hyggelig fredag derude 🖤

Læs også: Septemberlys, nye tider og weekendsnak

Et efterårsoutfit - iført den fineste brune kjole fra Laohle

Læs også: Om stilhed, situationen og en perfekt blazer

Et efterårsoutfit - iført den fineste brune kjole fra Laohle

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments