SEPTEMBERLYS, NYE TIDER OG WEEKENDSNAK

SEPTEMBERLYS, NYE TIDER OG WEEKENDSNAK 1Reklamelinks: Jakke: Second Female Top: & Other Stories Jeans: Monki Sko: Monki Taske: Monki

Reklame for Second Female

Hola Amigas 🖤

Har jeres weekend været god? Den startede jo liiiiidt tung for de fleste af os, med nye restriktioner og lidt af et tilbageslag. Ærligt må jeg indrømme, at jeg faktisk var en anelse lettet efter fredagens pressemøde, da jeg mine bange anelser om, at hele landet ville lukke ned igen ikke blev til noget i denne omgang. Men det er sgu stadig en smule syret det hele og for få uger siden var jeg nok en af dem, der levede med coronaen, som fortid. Det betaler vi desværre prisen for nu.

Min fredag startede ellers helt perfekt. Jeg mødtes med Trine over en kaffe, lidt tidlig frokost og en lille sludder. Jeg hjalp hende med at skyde et par billeder og fordi septemberlyset var noget så magisk, lokkede jeg hende også til at skyde et par stykker af mig. Heldigvis havde jeg også taget lidt fint tøj på. Jeg vil til evig tid altid være et forår/sommer-menneske, men jeg må indrømme, at det her tidlige forår altså også kan noget. Lyset og farverne er magiske på samme måde, som man oplever i maj-måned. Den seneste uge har jeg været oppe før kl. 6 de fleste dage, for at nå min daglige løbetur og når solen står op over de brune og falmede træer, så går det hele altså op i en højere enhed.

Resten af min weekend har været ganske rar og meget weekend-agtig. Afslapning og små praktiske projekter herhjemme i dagstimerne og hygge og god mad i aftentimerne. I går samlede jeg et par veninder til middag i kødbyen og på trods af mundbind og en meget tidlig afslutning, var det virkelig hyggelig. Men jeg glæder mig allerede til at få de aftener, hvor den ene drink tager den anden igen og til at vågne søndag med nye sjove historier i bagagen. Min indre festabe er virkelig sat på prøve, de her dage.

Det positive ved hele situationen er et yderst frisk søndagssind og i skrivende stund er klokken ikke engang 16 og jeg har allerede præsteret at løbe en lang tur, besvare en håndfuld mails, gå en tur ind til torvehallerne med min veninde, drikke en kop kaffe, købe en ny stueplanter, besøge min lokale secondhand-butik på hjemvejen, hvor jeg fandt en potteskjuler til førnævnte plante og redigere billederne til indlægget her. Jeg går en tætpakket uge i møde, så resten af dagen skal bruges på forberedelse og forhåbentlig lidt afslapning.

Håber jeres søndag bliver rar 🖤

SEPTEMBERLYS, NYE TIDER OG WEEKENDSNAK 2

SEPTEMBERLYS, NYE TIDER OG WEEKENDSNAK 3

SEPTEMBERLYS, NYE TIDER OG WEEKENDSNAK 4

SEPTEMBERLYS, NYE TIDER OG WEEKENDSNAK 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments