OM STILHED, SITUATIONEN OG EN PERFEKT BLAZER

OM STILHED, SITUATIONEN OG EN PERFEKT BLAZER 1Reklamelinks: Blazer: ARKET T-shirt: ARKET Jeans: ARKET Sko: Converse Taske: Boyy

Reklame for ARKET

Hola Amigas 🖤

Shit manner, så gik der alligvel lige et par dage, siden jeg sidst checkede ind. Jeg vil ikke komme med en lang undskyldning og forklaring, men kort fortalt handler det om, at jeg har dedikeret de fleste af mine arbejdstimer til min kommende blogflytning. Så paradoksalt nok, har jeg sjældent tilbragt SÅ meget tid her på domænet end jeg har gjort de seneste dag og sjældent har jeg været så stille herinde. Med andre ord, er det hele foregået ude backstage.

Jeg har slettet langt over 2000 gamle indlæg, hvilket naturligvis også har taget mig en god tur ned af memory lane. Noget der også bekræftede mig i, at jeg har skrevet flere ord herinde, end jeg nogensinde kommer til at forstå. I mange år, udgav jeg endda hele to indlæg hver.eneste.dag. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg fandt tiden til det. Pt. kan jeg ikke engang nå at skrive èt. Og i mange af de år, havde jeg altså både jobs og studie ved siden af. Noget af forklaringen kan man selvfølgelig også finde i kvaliteten af indholdet. Dengang kunne man altså snildt poste et random billede fra internettet, med teksten “pænt”. Det er naturligvis den slags indlæg, der er endt i papirkurven 😂

Den nye hyppighed mellem indlæggene bliver nok også fremtiden herinde – men på den gode måde. Dog tænker jeg, at vi kan snakke meget mere om det, når hele flytningen er faldet på plads.

OM STILHED, SITUATIONEN OG EN PERFEKT BLAZER 2

NEW NORAML

Udover at sidde med øjnene i begravet i skærmen, har jeg naturligvis også brugt de seneste dage på lidt andre ting. Bl.a på at bekymre mig om den seneste corona-udvikling. Det er virkelig bare ØV og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg nok var en af dem, som ikke troede, at vi ville ende her og at der ville komme nye restriktioner. Hvis de løsner lidt op igen efter de første 14 dage, så skal det nok gå, men at skulle ud i endnu en lock down, det kan jeg ikke overskue. Jeg krydser virkelig fingre for, at vi hurtigt kan komme igennem det i fællesskab og at vi kan stå sammen endnu engang.

Men ligesom mange andre, så står jeg også i en situation, hvor jeg liiiiige skal finde mit eget standpunkt. Jeg har bestemt ikke lyst til at indsnævre min omgangskreds, som de anbefaler, men jeg vil samtidig enormt gerne bidrage til, at vi får brudt smittekæden, hurtigst muligt. Jeg har heller ikke lyst til at holde mig fra cafèer og restauranter, som i forvejen lider, men samtidig føles det pludselig igen “forbudt” at gå ud. Det eneste positive er, at vi jo har prøvet det før og derfor finder jeg også en smule trøst i at vide, at vi nok allesammen skal finde en fin måde at håndtere hverdagen på, hvor de fleste kan være med.

DEN DER BLAZER

I en helt anden blodgade, er der også sket det vilde og optursagtige, at jeg har modtaget en lille bestilling fra ARKET. Noget af den, ser I på billederne her. Blazeren har jeg snakket om før – ganske enkelt fordi, det er VERDENS bedste oversize blazer og jeg har den også i to andre farver, fra tidligere sæsoner. Tro det eller ej, men jeg ejede faktisk ikke en sort blazer, så da den her landede i netop sort, blev jeg en lille smule lykkelig. Det er de små glæder, I ved.

Kan I have en smuk aften derude 🖤

OM STILHED, SITUATIONEN OG EN PERFEKT BLAZER 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments