SKJORTER MED STORE KRAVER OG LIDT OM WEEKENDEN

Skjorter med store kraverReklamelinks: Skjorte: Laøhlè Jeans: ARKET Sko: Converse Taske: Calajade

Reklame (enkelte styles er modtaget i gave)

Skjorter med store kraver

Ja, skjorter med store kraver er en af de tendenser, som jeg tydeligvis ikke kan blive træt af. Jeg husker tydeligt, at de kom frem sidste sommer, hvor det vist nok var Ganni, der var først på banen. Jeg ledte med lys og lygte efter deres model, som på daværende tidspunkt, var den eneste version, der fandtes. Det lykkedes til sidst og jeg brugte den også så meget, at jeg snildt kunne retfærdiggøre den lidt høje pris. Nu er de over det hele og langt de fleste highstreet-brands, er også hoppet med på bølgen. Hos Monki gør de det virkelig godt, hvis I spørger mig.

I løbet af det seneste år, har jeg dog også fået tilføjet et par stykker mere til min samling og senest er den her, fra det danske brand, Laøhlè. Som i øvrigt er et af de brands, som jeg har holdt godt øje med, på det seneste. Deres profil er simpelthen så fin og så er alt hvad de laver og produceret ud fra bæredygtighed. Noget de tydeligvis lægger stor vægt på og de har også dedikeret et langt afsnit henne på deres hjemmeside, til netop det emne. De laver desuden også de fineste smykker. Simple og klassiske med et twist.

Jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke er sidste gang, at I ser mig i den her skjorte, eller noget andet fra Laøhlè, for den sags skyld 🖤

Læs også: Min ultimative yndlingskombination

Skjorter med store kraver

What a Weekend

Billederne her er desuden så friske, som de kan blive og blev skudt, da jeg fulgte min mor ned til metroen. Hende har jeg haft besøg af siden i går og vi har simpelthen haft det SÅ hyggeligt. Det er evigheder siden, at vi sidst har haft sådan en mor/datter-dag med gode snakke, masser af mad og kølig hvidvin. Og shopping, selvfølgelig, for det er altså noget af det, vi er rigtig gode til sammen. Jeg endte da også med at komme hjem med en ganske fin bluse fra & Other Stories.

Middagen indtog vi på Roberta, som uden tvivl er en af mine ultimative favoritter på det gigantisk københavnske marked. Jeg har virkelig talt meget om det sted, også til min mor og derfor var jeg næsten helt nervøs for, om det kunne leve op til forventningerne. Det kunne det heldigvis og hun gav mig helt ret i, at deres sweet potatoe fries, var to die for.

Fredag var også en ualmindelig god dag. Dagens højdepunkt var det møde jeg havde med ham, der skal transformere bloggis her, til noget helt nyt i den kommende tid og det var SÅ godt at få sat lidt snak og fakta på det. Det er alligvel noget, der har fyldt forholdsvis meget i mine tanker, siden jeg tog beslutningen, først på sommeren. Nu skal vi snart i gang og det føles virkelig godt. Om aftenen stod den på fredagsbar med en håndfuld skønne blog-kollegaer og selvom jeg måske fik en drink for meget og der gik lidt vild ungdom i den, så var det altså det hele værd.

I dag er det bare søndag og udover at rydde lidt op, få styr på den kommende uge og drikke en kop kaffe med min veninde, så skal det bare være søndag. Det synes jeg næsten også at jeg fortjener.

Hvordan har jeres weekend været?

Skjorter med store kraver

Læs også: Ball sweatshirt, en festlig mandag og en status

Skjorter med store kraver

Skjorter med store kraver

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments