BALL SWEATSHIRTS, EN FESTLIG MANDAG OG EN STATUS

Ball sweatshirt - en gammel klassiker Reklamelinks: Sweatshirt: Ball Shorts: Monki Sandaler: Monki Taske: Adax Halskæde: Jukserei 

Reklame (Indlægget indeholder sponsorerede produkter)

Ball Sweatshirt – en gammel klassiker

Glædelig onsdag, venner 🖤

Jeg håber at I er kommet godt i gang med ugen? Her hos mig, er der en smule forvirring og jeg har fået vendt godt op og ned på dagene. I går havde jeg sådan en ægte søndags-agtig dag, hvor jeg nærmest ikke kunne tage mig sammen til noget som helst. I mandags havde vi sommerfest hos Sliders, som jeg jo også arbejder for. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at det skulle være noget vildt, men pludselig så jeg mig selv stå bag baren i en partybus, sammen med den yngre generation. Og de kan altså godt finde ud af at feste, skulle jeg hilse og sige. Jeg har sjældent tømmermænd, men i går, der var jeg godt nok ramt. Og så i 30 graders varme og bagenede sol. Av. Det resulterede i, at jeg tilbragte hele eftermiddagen i havnebadet i Nordhavnen, hvor jeg lige kunne overskue at svømme en tur i ny og næ.

Men før mandagen stod på havefest og partybus, havde jeg en ganske effektiv arbejdsdag, hvor jeg endda også lige formåede at få foreviget dagens outfit. Og ja, jeg er altså også hoppet med på den der Ball sweatshirt-bølge, der pludselig er opstået henne på de sociale medier. Den opmærksomme læser ved nok, at jeg har lidt af en sweatshirt-fetish og især dem, der også har et logo på. Ball-versionen er jo lidt af en gammel klassiker og jeg huske den mest fra min børnehavepædagog, Bent, som altid var i ført sådan en. Dengang i slut-80erne, havde jeg nok ikke lige forventet, at jeg selv ville ende i sådan en, når jeg blev voksen.

Læs også: Påklædning i hedebølgen og en god omgang søndagssnak

Ball sweatshirt - en gammel klassiker

DEN DER NYE HVERDAG

Og ja, ellers er hverdagen jo for alvor ved at gå i gang igen. Min email er ikke længere rungende tom og min kalender er heller ikke helt så fleksibel og fri, som den har været de seneste mange uger. Alligevel, er der meget, der ikke er som før (altså før corona) og jeg tvivler ærligt talt på, om det nogensinde bliver det.

Der er meget, der har forandret sig i min hverdag. Rejserne er der ikke længere og det er også forholdsvis småt med events og andre spændende begivenheder, som ofte endte med at tage min tid. Før var min hverdag forholdsvis kompakt og tætpakket, fordi jeg ofte skulle nå det hele på den halve tid. En måned bestod ofte af en eller to uger hjemme, så væk i en uge, så hjemme i en uge igen og i ugerne hjemme, var der nok at passe. Nu er diversiteten ikke specielt stor længere og (hver)dagene ligner ofte hinanden.

Det kommer hurtigt til at lyder negativt og det synes jeg som sådan også at det er. Lidt i hvert fald. For jeg savner altså at komme ud og mærke verden og opleve noget nyt. Når alt det så er sagt, så er jeg også tilhænger af, at der ikke er noget, der er så skidt, at de ikke er godt for noget. Det hele har naturligvis åbnet op for nye muligheder og tid til fordybelse og det har jeg helt sikkert tænkt mig at udnytte i løbet af efteråret. Bloggen her skal igennem en stor forandring og oprydning og jeg sætter virkelig pris på, at jeg rent faktisk har TID til det og at det ikke blever sådan en træls og forpligtende ting. Det havde det helt sikkert været, for et år siden.

Vigtigst af alt er dog, at jeg er blevet meget bedre til at være i nuet og nyde hvert sekund. Jeg har altid været på vej et eller andet sted hen – både fysisk og mentalt og det er jeg ikke længere. Jeg har ikke tal på, hvor mange spontane aftaler der er trukket ud på de sene nattetimer, jeg har haft denne sommer og det er bestemt også værd at tage med. Flere har endda sagt til mig, at det er skønt, at jeg ikke længere er hende “der aldrig kan komme”.

Det blev lige en lidt længere smøre om hvordan det rent faktisk står til. Håber det gav bare lidt mening?

Hvordan ser det ud hos jer? Er I også ramt eller er livet mest det det plejer at være?

Ball sweatshirt - en gammel klassiker

Læs også: Prinsessekjolen fra Second Female

Ball sweatshirt - en gammel klassiker

Ball sweatshirt - en gammel klassiker

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments