PRINSESSEKJOLEN FRA SECOND FEMALE OG EN RABATKODE TIL TRIWA

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til TriwaReklamelinks: Kjole: Second Female Taske: & Other Stories Ur: Triwa Sneakers: Asics

Reklame for Second Female

Hola chicas 🖤

Ja, sådan kan man også se ud på en helt almindelig, grå og ret blæsende onsdag. Det gjorde jeg nemlig i går. Sagen er den, at jeg ikke ligefrem vælter mig i store og spændende begivenheder, der kræver en festlig påklædning og når man så har sådan en drøm af en kjole hængende hjemme i skabet, så må den jo bare på. Også selvom det bare er en helt almindelig hverdag og med et par sneakers, så synes jeg faktisk, at det går ganske fint. Det var kærlighed ved første blik, da jeg spottede den henne hos Second Female og hvis jeg var så heldig at skulle til bryllup eller en anden sjovt begivenhed her i den nærmeste fremtid, så havde den også redet mig fra en evt. tøjkrise.  Det skal jeg som sagt ikke, men den skal bestemt ikke gå til spilde af den grund.

Noget, jeg til gengæld SKAL, er en lille tur til sydens sol og varme. Nærmere bestemt på lørdag. En lidt spontan beslutning, som jeg tænker at jeg fortæller lidt mere i morgen, når jeg traditionen tro, disker op med mine planer og ønsker for den kommende måned. Men det betyder selvfølgelig, at de her dage primært bliver brugt på lidt forberedelse og på at lukke og slukke, så jeg kan tage afsted med god samvittighed. Desuden tror jeg også at jeg har besluttet mig for, at tjekke ud fra bloggis her, mens jeg er væk og holde mig en ægte lille sommerferie. Men det kan vi jo også snakke om, når vi nærmer os.

Læs også: Tanker, minitasker og sommerferie

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til Triwa

Reklame for Triwa

EN LILLE RABATKODE TIL TRIWA

Noget der også er helt nyt hos mig, er uret på min arm. Det er fra svenske Triwa, der specialiserer sig i ure og de flotteste solbriller, som jeg også har vist i diverse collager herinde, gennem tiden. Jeg har aldrig været den store ur-pige. Ikke fordi jeg ikke kan lide dem, men ganske enkelt bare fordi, jeg aldrig rigtig har haft et. Så da der tikkede en lille mail ind fra Triwa, der ville høre om jeg var interesseret i et samarbejde, tøvede jeg ikke med at sige ja.

Nu hvor jeg er det, man vel kan kalde for en ur-debutant, så tog jeg ingen vilde chancer og gik derfor efter deres klassiske model Gleam Nikki. En smuk, klassisk og tidløs model, der passer til det hele. Langt størstedelen af mine smykker er i guld, men jeg synes faktisk, at det kan være enormt pænt, når man mikser guld og sølv og derfor gik jeg efter sølv-modellen, så det kunne give lidt kontrast til mine øvrige smykker. Desuden synes jeg, at det gør det ekstra fint og lækkert med de små små gulddetaljer, der er inde i selve skiven.

Jeg har heldigvis også fået lov til at dele en lille rabatkode med jer, hvis I har fundet noget på webshoppen, som I ikke kan leve uden. Med MIE15 får I 15% på et helt køb fra i dag og en uge frem. Som sagt laver de også de flotteste solbriller (og sommeren er jo heldigvis langt fra slut). Men personlige favoritter er deres lyserøde Klara-model og de klassiske sorte Sean.

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til Triwa

Læs også: Tanker og fremtiden, nutiden og en pæn blazer

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til Triwa

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til Triwa

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til Triwa

Prinsessekjolen fra Second Female og en rabatkode til Triwa

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments