PÅKLÆDNING I HEDEBØLGEN OG EN GOD OMGANG SØNDAGSSNAK

Påklædning i hedebølgen og de perfekte shorts fra MonkiReklamelinks: Top: Secondhand Shorts: Monki Sandaler: Oh By Kopenhagen Fur Taske: Fendi Vintage

HEJ HEDEBØLGE

Glædelig søndag, derude 🖤

Hvis der overhovedet er en eneste af jer, der finder vej herind i dag? 😂 Det er blevet sommer – eller nok nærmere hedebølge og her på Nørrebro er det pt. så varmt, at det kun er muligt at befinde sig to steder; I en kølig lejlighed eller på stranden. Pt. befinder jeg mig på førstnævnte og det føles selvfølgelig lidt skørt, når en tur i havet selvfølgelig vil være liiiiidt mere lækkert. Men hedebølge eller ej, så skal livet jo også passes og lige siden jeg kom hjem fra ferie i torsdags, har jeg slækket lidt for meget på arbejdsfronten. Selvfølgelig fordi alt går lidt i undtagelsestilstand, når vi kommer over 25 grader.

Alle aftener er blevet brugt under åben himmel med kølig vin og godt selskab og i går var jeg sammen med min familie all day long. De varmeste timer, blev brugt på en strand i Hundige (i øvrigt kæmpe anbefaling til den kystlinje) og aftentimerne med grill og hygge i haven i Vanløse. Da klokken nærmede sig midnat, cyklede jeg hjem, kun i ført en tynd kjole og det er netop de øjeblikke, jeg virkelig elsker ved sommeren. Den vidunderlige danske sommer.

Påklædning i hedebølgen og de perfekte shorts fra Monki

MANDAG MED MANDAG PÅ

I morgen er det mandag og hvis man lige ser bort fra det gavmilde vejr, så er det vist mandagen og alle mandage, for manges vedkommende. Hvis jeg ikke tager fejl, så er det vist dagen, hvor de fleste skoler starter op igen og afslutningen på manges ferie. For mit eget vedkommende, bliver det også den første uge i mange måneder, hvor kalenderen er mere eller mindre pakket. Endda lige til den gode side, hvis jeg skal være ærlig.

Det er modeuge og selvom der nærmest ikke er noget ved den, der bliver som det plejer at være, så fylder den da lidt. Der er landet en del invitationer i indbakken. Ikke til store og fine shows, men til events og små fremvisninger, hvor man skal melde sin ankomst i et særligt tidsrum, for at overholde forsamlingsreglerne, naturligvis. Jeg har jo ikke været den store modeuge-fan i flere år, så det passer egentlig mig ganske fint. Til gengæld kan jeg gode li’ events, der ofte er noget mere hyggeligt end et show. Man kan snakke sammen og komme lidt tættere på det, det egentlig handler om. Så glæder jeg mig naturligvis også helt enormt meget til at se mine kollegaer igen. Flere af dem, har jeg ikke set siden lock down.

Påklædning i hedebølgen og de perfekte shorts fra Monki

HEDEBØLGE-TØJ

Men vi skal selvfølgelig også snakke lidt om billederne her, der faktisk kun er et par timer gamle. Jeg har haft mine forældre på besøg til en kaffe og en lille gåtur rundt på Nørrebro. Det Nørrebro, som jeg elsker 99% af året eller alle andre dage, end når der er hedebølge. Varmen føles SÅ meget mere intenst herinde og det kan nærmest være lidt svært at få luft. Jeg var forholdsvis misundelig, da jeg sendte de andre hjem mod Fyn. Jeg kunne godt lige bruge et par dage tæt på stranden og i frisk luft. Men det har jeg jo haft de sidste mange uger  og hverdagen bliver jo nødt til at komme i gang igen.

Jeg ved ikke med jer, men jeg har også forholdvis svært ved at klæde mig smart på, i de her temperaturer og jeg finder hurtigt de der enkelte items i garderoben, som fungerer, fordi de er luftige og behagelige at have på. Et af dem, er de her shorts fra Monki, som har været brugt flittigt de her dage. Så bløde, så behagelige at have på og så synes jeg faktisk også, at de passer til det meste. De kommer desuden i flere forskellige farver, hvis nogen af jer skulle være på jagt efter sådan et par.

Toppen er et godt klassisk secondhand-køb, som uden tvivl er et par sommerens bedste. Altså secondhand-køb. Jeg havde egentlig tænk mig, at den skulle bruges over en t-shirt, men det ser vist ud til, at der lige går lidt tid, før den kombination bliver aktuel ☀️

Kan I have en vidunderlige sommerdag derude og husk at få drukket en masse vand, hvidvin og iskaffe 🖤

Læs også: Prinsessekjolen fra Second Female

Påklædning i hedebølgen og de perfekte shorts fra Monki

Læs også: Tanker, minitasker og sommerferie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments